Έπεσαν με ψηλά το κεφάλι!

Φώτης Καρακούσης
Έπεσαν με ψηλά το κεφάλι!

bet365

Οι Ρωσίδες νίκησαν τις Ελβετίδες με 2-1 και το ταξίδι των Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ολοκληρώθηκε, με το ελληνικό δίδυμο να καταλαμβάνει την 17η θέση.

Μετά την ήττα από τις Κινέζες Ζανγκ Ξι και Ξούε, το έργο της Μαρίας Τσιαρτσιάνη και της Βίκυς Αρβανίτη αναφορικά με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Λονδίνου, έγινε εξαιρετικά δύσκολο. Για την ακρίβεια τα κορίτσια μας περίμεναν νίκη των Ελβετίδων Κουν και Ζούμκερ επί των Ρωσίδων Βασίνα και Βοζάκοβα, προκειμένου να ισοβαθμούσαν με τις Ρωσίδες και επειδή τις είχαν κερδίσει να πάρουν το εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ ως τρίτες.

Ωστόσο αυτό δεν έγινε μιας και οι Ρωσίδες επικράτησαν με 2-1 (21-17, 19-21, 15-9), προκρίθηκαν ως πρώτες από τον όμιλο, καθώς ισοβάθμησαν με τις Κινέζες, αλλά επειδή τις είχαν κερδίσει κατέλαβαν την κορυφή, ενώ οι Κουν και Ζούμκερ θα συνεχίσουν για να πάρουν μέσω μπαράζ την πρόκριση στους «16».

Οι Ελληνίδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με ψηλά το κεφάλι και τερμάτισαν στην 17η θέση με μια νίκη και δύο ήττες. Μια πολύ καλή παρουσία των Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη, αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν όσον αφορά την προετοιμασία τους.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα