«Δεν είχα ποτέ Twitter!»

Δήμος Μπουλούκος
«Δεν είχα ποτέ Twitter!»

bet365

Το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ωρών στους Ολυμπιακούς, η Γερμανίδα Κέλερ που στοχοποιήθηκε για μια δήθεν δήλωση στο twitter, μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr και τον Δήμο Μπουλούκο για το θέμα που δημιουργήθηκε!

Είχαν περάσει αρκετές ώρες από τη συνάντηση της Κέλερ με τον δικό μας Σημαιοφόρο τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, όταν βρήκα την 35χρονη Γερμανίδα αθλήτρια έξω από το Ολυμπιακό Χωριό.

Όταν την φώναξα σταμάτησε και με κοίταξε χαμογελαστή. Όταν, όμως, πλησίασα κοντά της και της είπα ότι είμαι δημοσιογράφος από την Ελλάδα, έκανε ένα βήμα πίσω. Αμέσως η έκφραση του προσώπου της άλλαξε και είδα στα μάτια της φόβο και δυσπιστία.

Προσπαθώντας να σπάσω τον πάγο, της έδωσα αμέσως συγχαρητήρια για τη συνάντηση που είχε με τον Νικολαϊδη, λίγο πριν από την Τελετή Εναρξης. Την ρώτησα τι είπαν και μου απάντησε: «Toυ έδωσα συγχαρητήρια που είναι ο Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, του είπα να διασκεδάσει και χαρεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ότι ήταν πολύ ωραία που συναντηθήκαμε».

Πριν προλάβει να τελειώσει την απάντηση της, αμέσως την ρώτησα για το επίμαχο σχόλιο στο twitter, για τους ξυπόλητους Ελληνες και μου είπε: «Ηταν τρομερό! Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Για αυτό κάναμε αυτή την συνάντηση, επειδή πιστεύουμε στην φιλία των Ελλήνων με τους Γερμανούς. Εχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για αθλητισμό και φιλία και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Οσο μου μιλούσε ήταν εμφανώς συγκρατημένη, αλλά εκεί που έδειχνε να είναι πραγματικά ο εαυτός, ήταν όταν αναφέρθηκε στην κορυφαία στιγμή της καριέρας την, που την έζησε στην Αθήνα, όταν με την Εθνική ομάδα χόκεϊ της Γερμανίας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

«Πιστεύω ειλικρινά στην φιλία των δύο λαών. Κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004 και ήταν σπουδαία. Δεν έχω τίποτα με τους Ελληνες».

Κάπου εκεί μου είπε ότι έπρεπε να φύγει, επειδή ειχε ένα ραντεβού. Την αποχαιρέτησα ευγενικά και την ευχαρίστησα, αλλά κατάλαβα ότι το αίσθημα της δυσπιστίας δεν την εγκατέλειπε.

Μίλησε αμέσως στο τηλέφωνο και επέστρεψε πίσω, θέλοντας ευγενικά να μάθει που θα δημοσιευτούν οι δηλώσεις της. Όταν της είπα, πάλι αντιλήφθηκα ότι δεν ένιωθε σίγουρη. Μου ζήτησε να βγάλει φωτογραφία το όνομα στην διαπίστευση μου κι όταν της το επέτρεψα φάνηκε να νιώθει καλύτερα.

Την ίδια στιγμή συναντήσαμε και τον αρχηγό της Ελληνικής αποστολής Ισίδωρο Κούβελο κι όταν τον χαιρέτησα, φάνηκε να ανακουφίζεται. Συνειδητοποίησε ότι δεν είχα κάτι μαζί της, ούτε είχα σκοπό να διαστρεβλώσω τις δηλώσεις της….

Την αποχαιρέτησα κάνοντας την τελευταία ερώτηση. «Λογαριασμό στο twitterέχεις;». Η απάντηση της ήταν ολιγόλογη αλλά κατατοπιστική. «Ποτέ δεν είχα!»

Τότε συνειδητοποίησα μέσα μου, πόσο κακό μπορεί να προκαλέσει σε έναν άνθρωπο ή σε έναν λαό, η διαστρεβλωμένη αλήθεια. Η Νατάσα Κέλερ είναι μια σοβαρη γυναίκα, μια εξαιρετική αθλήτρια που στοχοποιήθηκε χωρίς κανέναν λόγο!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα