«Παρατραβηγμένη η ποινή της Βούλας»

Δήμος Μπουλούκος
«Παρατραβηγμένη η ποινή της Βούλας»

bet365

Ο πρωταθλητής στα 110 εμπόδια Κώστας Δουβαλίδης μιλάει στο gazzetta.gr για το όνειρο του στους Ολυμπιακούς, τον Χονδροκούκη και την Παπαχρήστου.

Ο Κώστας Δουβαλίδης μαζί με την Υφαντίδου και τον Φιλιππίδη είναι οι μοναδικοί αθλητές του στίβου που μπήκαν από νωρίς στο Ολυμπιακό Χωριό. Ηθελε να προετοιμαστεί καλύτερα και είναι φυσικό να είναι ευαισθητοποιημένος με τις περιπτώσεις του ντόπινγκ του Χονδροκούκη και του αποκλεισμού της Παπαχρήστου και μιλάει στο gazzetta.gr για όλα αυτά.

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το Ολυμπιακό Χωριό;

«Είναι πολύ όμορφο και οι εγκαταστάσεις είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πήγαμε και στο βοηθητικό γήπεδο του στίβου, το οποίο εξίσου είναι καλό και το ταρτάν αρκετά γρήγορο. Γενικώς όλα είναι πολύ καλά».

Είσαι ένας από τους ελάχιστους αθλητές του στίβου που ήρθες τόσο νωρίς στο Ολυμπιακό Χωριό ενώ η πλειοψηφία επέλεξε να έρθει αργότερα, όταν και θα αρχίσουν οι αγώνες. Γιατί το έκανες;

«Ανυπομονούσα να βρεθώ στο Ολυμπιακό Χωριό και να έρθω για να κάνω τις προπονήσεις μου. Ηθελα να έρθω για να κάνω πιο σωστά τις προπονήσεις μου, να μπω στο κλίμα των αγώνων νωρίτερα και να μην βρεθώ προ εκπλήξεων στη διάρκεια του αγώνα μου».

Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς;

«Βασικά ο στόχος μου είναι ο τελικός. Εάν έρθει και χωρίς να πετύχω πανελλήνιο ρεκόρ δεν με πειράζει καθόλου. Εγώ θέλω να μπω στον τελικό. Πιστεύω ότι κοντά σε μία επίδοση στα 13.45 θα παιχτεί ο τελικός. Είναι δύσκολα φέτος, όλοι οι αθλητές είναι σε υψηλό επίπεδο».

Πόσο σας επηρέασαν τα δυσάρεστα περιστατικά με την Παπαχρήστου και τον Χονδροκούκη;

«Σίγουρα μας κλονίζουν τέτοια περιστατικά. Σίγουρα δεν θέλουμε να συμβαίνουν. Θέλουμε όσο γίνεται περισσότερο καθαρό τον χώρο μας. Λυπούμαστε πάρα πολύ για όσα έγιναν, αλλά θέλω να ξέρουν τα παιδιά ότι θα είμαστε δίπλα τους».

Πως σχολιάζεις τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς, λόγω των σχολίων που έκανε;

«Πιστεύω ότι ήταν λίγο παρατραβηγμένη η ποινή της. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Εμείς πρέπει να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά και να μην επηρεαστούμε στους αγώνες μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα