Επανεξέταση των δειγμάτων!

Gazzetta team
Επανεξέταση των δειγμάτων!

bet365

Τα αποτελέσματα από την εξέταση του δεύτερου δείγματος περιμένουν από την πλευρά του Δημήτρη Χονδροκούκη, ενώ όπως τονίστηκε από τον νομικό τους εκπρόσωπο θα ζητηθεί η επανεξέταση και των δύο δειγμάτων σε άλλο εργαστήριο.

Πρώτο δείγμα θετικό... Μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού κλασικού αθλητισμού γράφτηκε την Πέμπτη (26/7) με πρωταγωνιστή τον παγκόσμιο πρωταθλητή κλειστού στίβου στο ύψος Δημήτρη Χονδροκούκη, ο οποίος μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου, τέθηκε με τη σειρά του εκτός ολυμπιακής ομάδας.

Συγκλονισμένος ο νεαρός πρωταθλητής και ο πατέρας και προπονητής του Κυριάκος, οι οποίοι πλέον θα βρίσκονται σε αναμονή, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος, αν και σπανίως το δεύτερο δείγμα δεν επιβεβαιώνει το πρώτο.

«Ο Δημήτρης Χονδροκούκης, υπεβλήθη σε έλεγχο πριν 15 ημέρες περίπου από την WADA. Του ανακοινώθηκε ότι το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό στην ουσία στανοζολόλη. Μου προκαλεί εντύπωση πως μια τόσο εύκολα ανιχνεύσιμη ουσία μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από έναν αθλητή υψηλού επιπέδου. Τώρα και εκείνος και ο πατέρας του καλούνται να δώσουν απαντήσεις» τόνισε ο δικηγόρος του Χονδροκούκη, Γιάννης Μαρακάκης στον NovaΣΠΟΡ.

Και συμπλήρωσε: «Η οικογένεια του Δημήτρη Χονδροκούκη και ο προπονητής του και πατέρας του Κυριάκος, ζητούν να κρατηθούν αποστάσεις. Μην τους καταδικάσουμε. Αμφότεροι είναι κατηγορηματικοί και συγκλονισμένοι. Έχω λάβει εντολή να επανεξετάσουμε το δείγμα και το δεύτερο και σε άλλο εργαστήριο. Δεν έχουμε θέμα αξιοπιστίας με το συγκεκριμένο εργαστήριο. Αν επιβεβαιωθεί ότι το δείγμα του είχε αυτή την ουσία, τότε θα επιδοθούμε σε αγώνα δρόμου για το πώς συνέβη αυτό με έλεγχο τροφών που κατανάλωσε τον τελευταίο καιρό κλπ».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα