Βόμβα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις
Οι εργασίες στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται προσωρινά ως προπονητικοί χώροι του μπάσκετ στο Λέιτον Μαρς διακόπηκαν για λίγες ώρες, όταν το συνεργείο βρήκε μια μικρή βόμβα ενός κιλού. Αμέσως κλήθηκε η ειδική ομάδα της αστυνομίας που ανέλαβε να την απενεργοποιήσει, ενώ με ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή του Λονδίνου τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
«Σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή ή καταστροφή περιουσίας και οι εργασίες άρχισαν και πάλι κανονικά», τονίστηκε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
