Πιο γρήγοροι κι απ' τη σκιά τους! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Πιο γρήγοροι κι απ' τη σκιά τους! (vids)

bet365

Με αφορμή την έναρξη του ΝΒΑ, το gazzetta.gr σας βάζει στο δίλημμα της πιο ανεπανάλληπτης στιγμής της πρόσφατης Ιστορίας του ΝΒΑ: «Τ-Mac» ή ΛεΜπρον ή... η σκιά τους;

Η νέα χρονιά αρχίζει ανήμερα των Χριστουγέννων (διαβάστε περισσότερα εδώ) και μέχρι να γίνει το πρώτο τζάμπολ το gazzetta.gr σας δίνει κάτι να έχετε να σκέφτεστε.

Ποιος ήταν πιο γρήγορος κι απ' τη σκιά του, αλλά συγχρόνως διασκεδαστικός και... τρελός; Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι των Ρόκετς (νυν Χοκς) ή ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Καβαλίερς (νυν Χιτ);

ΤΡΕΪΣΙ ΜΑΚΓΚΡΕΪΝΤΙ

Στις 9/12/04 στο Χιούστον ο «T-Mac» πραγματοποίησε ένα ανεπανάλληπτο come back για τους Ρόκετς απέναντι στους Σπερς. Συνολικά μέτρησε 33 πόντους, αλλά εξ αυτών οι 13 πόντοι ήρθαν συνεχόμενοι από τα -35'' μέχρι τα -2'', μετατρέποντας το σκορ από 68-76 στο νικητήριο 81-80!

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ

Στις 20/2/09 στο Μιλγουόκι ο «King» πραγματοποίησε τη δεύτερη καλύτερη επιθετική εμφάνιση της καριέρας του, έχοντας 55 πόντους (σ.σ. 56π. career high) απέναντι στους Μπακς. Εξ αυτών οι 16 πόντοι ήρθαν συνεχόμενοι στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου μέσα σε 2'15'', οδηγώντας την ανατροπή για τους Καβαλίερς μέχρι το τελικό 103-111.

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς συνέβη και συγκρίνετε:

 

NBA Τελευταία Νέα