Αποχή διαρκείας στον Θρασύβουλο

Αποχή διαρκείας στον Θρασύβουλο

bet365

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι παίκτες του Θρασύβουλου, που βαρέθηκαν να λαμβάνουν δικαιολογίες αντί χρημάτων και προχώρησαν σε αποχή διαρκείας.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν τις επόμενες ώρες στην ομάδα του Θρασύβουλου, καθώς οι παίκτες του συλλόγου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής και από σήμερα έχουν προχωρήσει σε αποχή από τις προπονήσεις.

Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε τώρα, με τους ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα και την διοίκηση να είναι κυριολεκτικά σε έναν άλλο κόσμο και να μοιράζει μόνο υποσχέσεις.

Η αρχική στάση της διοίκησης ήταν πως όσοι παίκτες επιθυμούν θα μείνουν ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες, οι οποίες θα μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις τους.

Πολλοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν επαφές λοιπόν με άλλους συλλόγους, όμως η ΠΑΕ άλλαξε στάση και είπε πως τελικά κανείς δεν θα αποχωρήσει. Μάλιστα η ανακοίνωση αυτή συνοδεύτηκε με ακόμα μία υπόσχεση για πληρωμή. Η Παρασκευή όμως έγινε Δευτέρα, η Δευτέρα Τρίτη και η Τρίτη... αποχή.

Μετά και την νέα αναβολή οι παίκτες εξοργίστηκαν και αποφάσισαν να μην προπονηθούν μέχρι να αλλάξει στάση η ΠΑΕ. Οι παίκτες που υπέγραψαν το καλοκαίρι είναι πίσω τρεις μήνες, ενώ όσοι βρίσκονται από πιο παλιά στον σύλλογο πολύ περισσότερο.

Αυτό βέβαια επηρεάζει και τον τεχνικό, Στάθη Σταθόπουλο ο οποίος βρίσκεται στο μάτι του κύκλωνα και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πολύ υπομονή ακόμα και αν δεν φτιάξουν τα πράγματα αναμένεται να αποχωρήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα