«Μιλάω με ΑΕΚ»!

«Μιλάω με ΑΕΚ»!

Gazzetta team
«Μιλάω με ΑΕΚ»!

bet365

Ο Βέντραν Ρούνιε που είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, μιλά στο gazzetta.gr και τονίζει πως μόλις άρχισαν οι επαφές με την Ένωση και επιθυμεί να… ολοκληρώσει την καριέρα του με τα κιτρινόμαυρα.

Όπως έγραψε και το gazzetta.gr, ο Βέντραν Ρούνιε τονίζει πως άρχισαν οι επαφές με την ΑΕΚ και επιθυμεί να διαδεχθεί τον Σεμπάστιαν Σάχα κάτω από τα γκολπόστ της Ένωσης.


- Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχεις ήδη επαφές με την ΑΕΚ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου.
«Ναι, είναι αλήθεια. Επικοινώνησα με ανθρώπους για λογαριασμό της ΑΕΚ και με ενημέρωσαν αν ενδιαφέρομαι να έρθω. Για μένα αποτελεί πολύ καλή προοπτική, η ΑΕΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, κατέκτησε το κύπελλο και έχει φιλοδοξίες».

- Μίλησες με κάποιον γνωστό σου για την ΑΕΚ;
«Ο Ντρπιτς έπαιζε πέρσι στην ΑΕΚ και ξέρω πως είναι δυνατό κλαμπ και θα είναι καλή ευκαιρία για μένα να συνεχίσω στην Ελλάδα. Απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαστε στο πρώτο στάδιο επαφών και τις επόμενες θα ξέρω περισσότερα».

- Ποια είναι η προτεραιότητά σου για τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;
«Να παίξω καλή μπάλα. Θέλω να έχω ευκαιρία για το επόμενο EURO και στόχος μου είναι να παίξω βασικός σε ένα δυνατό κλαμπ. Σίγουρα τα χρήματα παίζουν ρόλο, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό».

- Υπάρχουν άλλες προτάσεις από το εξωτερικό;
«Ναι, μελετώ κάποιες προτάσεις, ωστόσο με ενδιαφέρει η προοπτική της ΑΕΚ. Μπορεί να αποτελέσει βήμα για το EURO που έρχεται».

*Υπενθυμίζουμε (όπως γράψαμε σχετικά στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης) πως ο Ρούνιε συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σεμπαστιάν Σάχα, επειδή πολύ απλά δεν αξιώνει περισσότερα από 170.000 με 180.000 ευρώ για συμβόλαιο ενός χρόνου συνεργασίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα