Τρίτη θέση για Πτολεμαΐδα

Γιάννης Ράμμας
Τρίτη θέση για Πτολεμαΐδα

bet365

Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας επικράτησε του Πανιωνίου με 59-43 κι αποχαιρέτησε από την τρίτη θέση το Final Four Κυπέλλου Γυναικών, που ολοκληρώνεται το βράδυ στη Βέροια.
Τα δεκάλεπτα: 12-13, 22-25, 36-27, 59-43
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Κούκος): Παπαδημητρίου 5 (1), Χωλοπούλου, Παπαβασιλείου, Καζαντζίδου 2, Χολμς 13 (1), Σταυρίδου 5 (1), Βίντασιτς 16, Καραδήμα 3, Νκέλε 15 (1), Κυρατζή, Μοσχοπούλου, Καραγκιολίδου
Πανιώνιος (Καλογερόπουλος): Τσιάδη, Δανούση 6 (2), Κοχ 8 (2), Σταυρακάκη 6 (1), Μπάτλερ 2, Γκοτζή, Κατσαρά, Καβάσιλα 2, Τιέρνι 14, Σπανού 5 (1), Γιαννακοπούλου

Koύκος: «Θέλαμε την τρίτη θέση»

Μετά το τέλος του μικρού τελικού ο προπονητής του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, Γιάννης Κούκος, τόνισε πως «στόχος μας ήταν η νίκη, αλλά και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε σωστά, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε τους ρόλους μας, βελτιώσαμε την επίθεσή μας και κερδίσαμε δίκαια».

Η Ευθυμία Καζαντζίδου, με τη σειρά της, υπογράμμισε: «Ηταν ένα πολύ δυνατό ματς με αντιμέτωπες δύο καλές ομάδες. Μετά την χθεσινή ήττα βάλαμε νέο στόχο την τρίτη θέση και τα καταφέραμε με καλή άμυνα. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια».

Καλογερόπουλος: «Απογοήτευση και κούραση»

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γαβριήλ Καλογερόπουλος, σημείωσε: «Η απογοήτευση και η κούραση ήταν τα βασικά στοιχεία του σημερινού αγώνα της ομάδας μου. Δώσαμε ευκαιρίες σε νεαρές παίκτριες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Η Πτολεμαΐδα ήταν καλύτερη στην επανάληψη και κέρδισε δίκαια».

Η Μεγκ Τίερνι σχολίασε: «Είχαμε βάλει στόχο να προκριθούμε στο Final Four του κυπέλλου από την αρχή της χρονιάς. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θέλαμε την διάκριση, όμως, οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν».

Final Four Κυπέλλου Γυναικών (Βέροια)

Σάββατο 17/4/10
Αθηναϊκός-Απόλλων Πτολεμαΐδας 59-47
Πανιώνιος-ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. 58-66

Κυριακή 18/4/10
Απόλλων Πτολεμαΐδας-Πανιώνιος 59-43
6μ.μ. Αθηναϊκός-ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.
 

Τελευταία Νέα