Φιλική νίκη του Εργοτέλη

Φιλική νίκη του Εργοτέλη

Φιλική νίκη του Εργοτέλη

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου, ο Εργοτέλης επικράτησε 5-2 του Αετού Ανωγείων.

Φιλική νίκη σημείωσε σήμερα ο Εργοτέλης. Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου, ο Εργοτέλης επικράτησε 5-2 του Αετού Ανωγείων (ομάδα Δ' Εθνικής).

Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχαν οι Σιάκκας (4'), Μπούντιμιρ (33', 42'), Χρυσοφάκης (53') και Ανωγειανάκης (55'). Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Λαμπράκης (41') και Ξυλούρης (50').

 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Κανδηλάκης, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Βίσιο, Σιάκκας, Μπέτο, Ρομάνο, Ορφανός, Βερπακόφσκις, Λεάλ.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Ρουμπάκης, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης, Μπερτόσα, Χρυσοφάκης, Αριστεινίδης, Ανωγειανάκης, Μπουντιμίρ.
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Μακαρώνας, Ρουμπάκης, Οικονομάκης, Δασκαλάκης, Μπαστάκης Γ., Ρουμελιώτης, Καστελιανάκης, Μιχελακάκης, Ξυλούρης, Σπαχής, Καλομοίρης.
Έπαιξαν και οι Λαμπράκης, Σουλτάτος.

* Αύριο στις 17:30 το απόγευμα ο Εργοτέλης θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Γιούχτα (ομάδα Δ' Εθνικής) στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου.

Best of internet