Προγνωστικά στοιχήματος | Με το μομέντουμ της Ιντερ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με το μομέντουμ της Ιντερ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η νίκη στο ντέρμπι επί της Μίλαν (2-0) έχει γεμίσει με αυτοπεποίθηση άπαντες στις τάξεις της Ιντερ, που με τον Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία βλέπουν την ομάδα ως τη βασική διεκδικήτρια του πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους. Σήμερα οι «νερατζούρι» έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Λάτσιο, «ένα σημαντικό τεστ για να δούμε την εξέλιξή μας», σύμφωνα με τον προπονητή τους. Το 2015-16, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία, ήταν η τελευταία φορά που η Ιντερ άρχισε με 5/5 στο πρωτάθλημα, επίδοση που μπορεί να ισοφαρίσει σήμερα.

Η Ιντερ έδειξε έτσι άμεσα αντίδραση μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σλάβια Πράγας (1-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως, επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις. Ηταν σοβαρή από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και το 2-0 επί της Μίλαν ήρθε πιο εύκολα ίσως από ότι δείχνει το σκορ. Επιστροφή στις νίκες και για τη Λάτσιο, 2-0 την Πάρμα, με τους Ρωμαίους να κρατούν το γεγονός πως διατήρησαν το μηδέν παθητικό για πρώτη φορά μετά από 3 αγώνες και ισάριθμα αρνητικά αποτελέσματα (1-1 με Ρόμα εντός, ήττα 2-1 με Σπαλ, ήττα 2-1 με Κλουζ).

Οι γηπεδούχοι δείχνουν πιο σταθερό και πιο σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, πιστεύουμε πως είναι σε θέση να επικρατήσουν και επιλέγουμε τον άσο, σε απόδοση 1.99 στην Betshop.

Παραμένουμε στο Καμπονάτο, με τους αγώνες για την Α Ιταλίας να ξεχωρίζουν σήμερα στις νόμιμες στοιχηματικές και συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι έδειξαν βελτίωση στα δύο τελευταία ματς, παίρνοντας ισοπαλία με Γιουβέντους (0-0) και Αταλάντα (2-2). Εχουν συμπληρώσει 18 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (8 ισοπαλίες και 10 ήττες ο απολογισμός της) και στο σημερινό εντός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια τα δεδομένα μοιάζουν θετικά ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Η Σαμπντόρια δέχεται πιο εύκολα γκολ από την αντίπαλό της ενώ παραδοσιακά, ως φιλοξενούμενη, υστερεί. Λόγω της αγωνιστικής ανόδου της Φιορεντίνα και των εκτός έδρας επιδόσεων της Σαμπντόρια, επιλέγουμε τον άσο.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την ίδια κατηγορία και τον αγώνα Ρόμα – Αταλάντα, ομάδες που χαρακτηρίζονται φέτος από το επιθετικό ποδόσφαιρο και τα κενά στην αμυντική λειτουργία. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία τους έτσι, το συνδυαστικό G/G και Over 2.5 γκολ, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα