«Εφυγε» ο Δημήτρης Χαραλάμπους

«Εφυγε» ο Δημήτρης Χαραλάμπους

«Εφυγε» ο Δημήτρης Χαραλάμπους

Ο Δημήτρης Χαραλάμπους, δημοσιογράφος και υπεύθυνος του ελεύθερου ρεπορτάζ στο «Βήμα», «έφυγε» τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγες ημέρες προτού συμπληρώσει τα 36 χρόνια του!

Ένας από τους πιο ικανούς και αγαπητούς συναδέλφους δεν είναι πια μαζί μας. ... Αιτία του θανάτου του Δημήτρη Χαραλάμπους, ανακοπή καρδιάς, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, τον βρήκε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο Δημήτρης Χαραλάμπους εργαζόταν στο «Βήμα» τα τελευταία δέκα χρόνια. Υπήρξε συντάκτης του «ΒΗΜagazino» και των ενθέτων περιοδικών και πριν από δύο χρόνια ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ του «Βήματος» και του «Βήματος της Κυριακής». Δεν είχε εκδηλώσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας...

Αγαπούσε ιδιαίτερα την Ικαρία, όπου περνούσε τις εβδομάδες της άδειάς του. Είχε μεγάλη αδυναμία στα τετράποδα και συγκάτοικός του ήταν η Eλλη, ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ...

«Το Βήμα», το in.gr και φυσικά το gazzetta.gr εκφράζουν στους οικείους του Δημήτρη θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.

/div>
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια ενός νέου συναδέλφου, του Δημήτρη Χαραλάμπους, ο οποίος χάθηκε απρόσμενα σε ηλικία 35 ετών.

Ο Δημήτρης Χαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε με το αθλητικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1994 από τον Ρ/Σ « SPRINT FM ». Στη συνέχεια εργάστηκε στα περιοδικά « DERBY », « FAIR PLAY », « STATUS », την εφημερίδα «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ», τον Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», την εφημερίδα « DERBY SPORTS » ενώ από τον Ιούλιο του 2004 έως και σήμερα εργαζόταν στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», ως συντονιστής του ελεύθερου ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης υπήρξε ευγενής, αγαπητός και στη σύντομη ζωή του άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Είχε ξεκινήσει να εργάζεται από πολύ νεαρή ηλικία και η σκληρή προσπάθειά του φαινόταν να ανταμείβεται με επαγγελματική καταξίωση. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια. Να χαθεί νέος, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδια της ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με σεβασμό τη δημοσιογραφία.