Καλτσάς στο gazzetta.gr: «Δεν μας δυσκόλεψε ο Πλατανιάς»

Καλτσάς στο gazzetta.gr: «Δεν μας δυσκόλεψε ο Πλατανιάς»

bet365

Ο Νίκος Καλτσάς είναι το αστέρι, που θέλει να λάμπει μέσα από την ομάδα. Είναι το αστέρι που έψαχνε ο ουρανός της Τρίπολης για να γίνει πιο λαμπερός. Χαμηλών τόνων και το μυαλό του στο πως θα νικάει η ομάδα του, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και μιλάει στο Match Review του Gazzetta για τα ματς που έρχονται αλλά και το χαμένο έδαφος που πρέπει να καλύψουν οι Αρκάδες.

Πρώτο του γκολ με τον Αστέρα, πρώτη νίκη για την ομάδα του και πρώτο τέρμα που έρχεται μακριά από το σημείο του πέναλτι ή από κάποιο αυτογκόλ. Δικαίως, ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο MVP στη νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά. Γι αυτό πήγε, εξάλλου, στην Τρίπολη: Για να οδηγήσει την ομάδα στη 10η της σεζόν στη Super League και πάλι σε ευρωπαϊκά μονοπάτια.

Η χρονιά δεν μπήκε καλά, αλλά στην Τρίπολη άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι. Κι ο Νίκος είναι ένας από αυτούς. Παρόλο που είναι το «αστέρι» της ομάδας δεν την... βλέπει βεντέτα, δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και τονίζει στο Match Review του Gazzetta ότι άπαντες πρέπει να δίνουν το 100% για να έρχονται οι νίκες.

Επίσης, χωρίς, περιστροφές ή τάσεις να κρυφτεί πίσω από την πραγματικότητα, παραδέχεται πως η ομάδα του δεν άξιζε να έχει πάρει κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής, εκτός από το ματς με τον Ατρόμητο και στέκεται πια στο από δω και πέρα. Στο πως θα έρθουν νίκες και βαθμοί για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

«Είναι πολύ σημαντική η πρώτη μας νίκη, για το λόγο ότι είχαμε μηδέν βαθμούς στους πρώτους τέσσερις αγώνες. Δεν πιστεύω ότι ο Πλατανιάς μας δυσκόλεψε, ήμασταν αποφασισμένοι να νικήσουμε και αυτό κάναμε», είπε αρχικά στο ο Νίκος Καλτσάς και συνέχισε για το πρώτο του γκολ που πέτυχε αλλά και στην εμφάνισή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τον Αστέρα και εύχομαι να πετύχω κι άλλα στη συνέχεια. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει γκολ αλλά να νικάει η ομάδα».

Τι δεν πήγε καλά κι η ομάδα δεν είναι στη θέση που περίμεναν οι περισσότεροι;

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με τέσσερις δύσκολους αγώνες, Εμείς κοιτάμε την συνέχεια και έχοντας μείνει πολύ πίσω, θέλουμε να κερδίσουμε στους επόμενους αγώνες για να πάμε στη βαθμολογική θέση που θέλουμε».

Ο τραυματισμός του Τριανταφυλλόπουλου πήγε πίσω την ομάδα; Και φυσικά οι απουσίες που προκύπτουν από αποβολές και άλλους τραυματισμούς;

«Βεβαίως κι ο τραυματισμός του Κώστα πήγε πίσω όλη την ομάδα γιατί στην παρούσα φάση ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, θα μας βοηθούσε πάρα πολύ. Ευχόμαστε να γυρίσει υγιής και να μας βοηθήσει στη συνέχεια. Για τις κάρτες δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί σε έναν αγώνα συμβαίνουν κι αυτά. Εξάλλου, η ομάδα έχει κι άλλους παίκτες να αγωνιστούν».

Μετά το ματς με τον Πλατανιά έχει γίνει ντόρος για τη διαιτησία; Τελικά, αδικήθηκε τόσο ο Πλατανιάς;

«Δεν είναι δουλειά μου να πω για τον διαιτητή, αλλά πιστεύω ότι δεν έχει αδικήσει και τόσο πολύ τον Πλατανιά, παρά μόνο στη φάση της κόκκινης κάρτας αλλά και πάλι είμαι μακριά από τη φάση και δεν έχω δει».

Έχετε ήδη βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Τι να περιμένουμε από δω και πέρα από τον Αστέρα, αρχή γενομένης από το ματς στην Κέρκυρα;

«Δουλεύουμε καθημερινά για να καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά. Έχουμε φύγει από ένα δύσκολο πρόγραμμα και πλέον ο αγώνας με την Κέρκυρα είναι δύσκολος. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες που θα μας δώσει ο προπονητής για να νικήσουμε τον αγώνα».

Είσαι το «αστέρι» της ομάδας. Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα και πως είναι η ζωή σου στην Τρίπολη;

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τρίπολη. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα προσωπικά, πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% για να κερδίζουμε τους αγώνες».

Τι άλλαξε ο Ελευθερόπουλος, πέρα από την ψυχολογία σας που φαντάζομαι ότι είναι διαφορετική από την έλευσή του;

«Μας έχει δώσει ψυχολογία νικητή. Έχει την δική του φιλοσοφία και προσπαθεί μέρα με τη μέρα να μας περάσει πως θέλει να αγωνιζόμαστε».

Πιστεύεις ότι ο Αστέρας ίσως άξιζε να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση;

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε δείξει ότι πρέπει να είμαστε πιο ψηλά. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο, που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Κοιτάμε τη συνέχεια και αγώνα με τον αγώνα να παίρνουμε τους τρεις πόντους και να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία».

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα