Η χειρότερη μέρα της καριέρας του

Αντώνης Σαούλης
Η χειρότερη μέρα της καριέρας του

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έδωσε... ασίστ στον Μάρτινς για το 2-0 και άθελά του βρίσκεται και στο τρίτο γκολ του Φορτούνη.

Εγινε viral στο twitter. Οτι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγινε ο άνθρωπος που έλυσε το πρόβλημα της κάθετης πάσας στον Ολυμπιακό! Μετά από τρεις αγωνιστικές δεν βρίσκεται τερματοφύλακας στην γκάφα της αγωνιστικής στο Match Review αλλά ο 26χρονος αμυντικός ο οποίος εκτελούσε χρέη μέσου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός του ότι ταλαιπωρήθηκε καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα από τον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βρέθηκε να είναι και ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ντέρμπι μιας και βρέθηκε και στα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 64' παρά το γεγονός ότι δεν του ασκείται τρομερή πίεση από τον Μάρτινς ο οποίος απλά παρακολουθεί την φάση, εντούτοις κάνει μια αδύναμη πάσα προς τον Λέσκοτ.



Ο Πορτογάλος δεν αιφνιδιάζεται από το δώρο που του δίνεται παίρνει την μπάλα, περνάει σαν να μην υπάρχει ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και τελειώνει το παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ελληνα αμυντικό ήρθε και η φάση του 3-0 για να τον αποτελειώσει. Ο Φορτούνης δεν προλαβαίνει την μπάλα από την κάθετη του συμπαίκτη του γιατί ο Λαμπρόπουλος είναι πιο κοντά και με τάκλιν δείχνει να καθαρίζει την φάση.



Ομως για κακή του τύχη (εδώ πραγματικά του έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μπάλα) ο Φορτούνης βάζει την κόντρα και η μπάλα παίρνει τέτοια δύναμη και τροχιά που καταλήγει στα δίχτυα του Ανέστη.







Η εικόνα του Λαμπρόπουλου μετά το γκολ τα λέει όλα. Σηκώνεται κάνει τον σταυρό του σαν να μην πιστεύει αυτό που του συμβαίνει. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα ήθελε να φορτωθεί όλη την ευθύνη στις δηλώσεις που έκανε.

«Σε ένα σημείο που πιέζαμε, έκανα ένα τραγικό λάθος που κόστισε στην ομάδα μου. Δεν φταίει κανένας συμπαίκτης μου, μόνο εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ΑΕΚ», είπε ο αμυντικός της «Ενωσης»...

Προφανώς και δεν φταίει μόνο αυτός για την συγκεκριμένη ήττα της ΑΕΚ. Πόσω μάλλον για την συνολική εμφάνιση της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα