H πολυσυζητημένη μάσκα (pics)

H πολυσυζητημένη μάσκα (pics)

Αντώνης Σαούλης
H πολυσυζητημένη μάσκα (pics)

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την μαύρη μάσκα με αποτέλεσμα όλοι ν' ασχολούνται με αυτήν πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το ματς.

Ηθελε πολύ ν' αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία και το Μιλάνο. Για να προμηθευτεί την μάσκα η οποία θα του προστάτευε την μύτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οπερ κι εγένετο. Ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί να έχασε το παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά όχι και το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά η μάσκα του είχε γίνει ήδη viral πριν το παιχνίδι και έγινε ακόμα μεγαλύτερο θέμα κατά την διάρκεια του ντέρμπι.

Βεβαίως μακάρι για την ΑΕΚ να είχε άλλους δέκα με μάσκα γιατί ο Μάνταλος ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της «Ενωσης» και ότι καλό δημιούργησαν οι παίκτες του Κετσπάγια ξεκίναγαν από τα πόδια του).

Ο αρχηγός της ΑΕΚ όντως το ήθελε πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν φάνηκε μόνο στο γεγονός ότι ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία για να πάρει την μάσκα.

Το απέδειξε και μέσα στις τέσσερις γραμμές του «Καραϊσκάκης». Οπως και να 'χει η ΑΕΚ βρήκε ξανά μασκοφόρο μετά τον πολύ αγαπημένο τους Ισμαέλ Μπλάνκο...











Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα