Νούνο Ρέις: «Καλή η κορυφή, αλλά... καλύτερα στο τέλος!»

Νούνο Ρέις: «Καλή η κορυφή, αλλά... καλύτερα στο τέλος!»

Κώστας Ζάλιαρης
Νούνο Ρέις: «Καλή η κορυφή, αλλά... καλύτερα στο τέλος!»

bet365

Ο Νούνο Ρέις έκανε ντεμπούτο για φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr για τη νίκη (3-1) επί του Αστέρα Τρίπολης, την... πρώτη γεύση από Λεωφόρο αλλά και το στενάχωρο στοιχείο της πρώτης του εμφάνισης στο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός που μέχρι στιγμής είχε αγωνιστεί μονάχα σε φιλικά ματς με την πράσινη φανέλα, πήρε το ... βάπτισμα του πυρός την Κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στους Αρκάδες για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στη Λεωφόρο.

Δεν ήταν ανάμεσα σ' εκείνους που βρέθηκαν στο αρχικό πλάνο του Αντρέα Στραματσόνι, όμως μπήκε πολύ νωρίς στο ματς καθώς κλήθηκε ν' αντικαταστήσει τον τραυματία, Κουλιμπαλί, κάνοντας πολύ απότομα την... επίσημη πρεμιέρα του για τον Παναθηναϊκό.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν αναγκάζεσαι να μπεις τόσο απότομα σε ένα παιχνίδι είναι δύσκολο και στεναχωριέμαι όταν πρόκειται για τραυματισμό συμπαικτών μου. Ασφαλώς και δεν θέλω να τραυματίζονται οι φίλοι μου, αλλά από εκεί και πέρα εγώ είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και θα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όποτε μου ζητείται. Πιστεύω ότι σε ένα γενικό πλαίσιο τα πήγα καλά και έκανα αυτά που έπρεπε...» είπε αρχικά ο Ρέις στο Match Review του gazzetta.gr και συνέχισε, σχολιάζοντας:

«Κάναμε καλό παιχνίδι και ήταν και η δική μου πρώτη εμφάνιση σε εντός έδρας παιχνίδι... Πήρα μια καλή πρώτη γεύση από τη Λεωφόρο και την ατμόσφαιρα του κόσμου μας και εύχομαι να καταφέρω από εδώ και στο εξής να πάρω περισσότερα παιχνίδια. Θα δούμε, ό,τι αποφασίζει ο προπονητής...».

Ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του Νούνο Ρέις, αν και όπως είναι λογικό τόνισε πως ο 25χρονος άσος είναι κάπως πιο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής από τους Κουλιμπαλί και Μέστο για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, με τον Ρέις ν' αναφέρεται στο εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης και την απόδοση του Παναθηναϊκού, λέγοντας:

«Είχα μάθει από τον Ζέκα ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι δυνατή ομάδα και μου είχε πει ότι έχουν παίξει πολλοί Ισπανοί και πως είναι ίσως ένα σκαλί κάτω από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο εδώ στην Ελλάδα... Όμως, όταν εμείς παίζουμε το ποδόσφαιρό μας τότε μπορούμε να κάνουμε εύκολο κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε τη νίκη, όπως το κάναμε σε αυτό το ματς».

Στο κλείσιμο της 6ης «στροφής» της Σούπερ Λιγκ και με τη διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, το «τριφύλλι» καταλαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας 10 βαθμούς, με τους Ολυμπιακό και Πανιώνιο ν' ακολουθούν σε απόσταση ενός πόντου.

Ο Ρέις, δήλωσε σχετικά ότι: «Πάντοτε είναι το καλύτερο συναίσθημα που μπορείς να έχεις όταν η προσπάθεια που καταβάλλει μια ομάδα την στέλνει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως είναι νωρίς ακόμα και το σημαντικό είναι να παραμείνουμε στην κορυφή και να βρισκόμαστε σε αυτή στο φινάλε. Τώρα ακόμα είναι πολύ νωρίς, αλλά δεν παύει να είναι κάτι ευχάριστο που έχουμε καταφέρει να ξεκινήσουμε έτσι τη σεζόν».

Καταλήγοντας και κάνοντας το σχόλιό του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλέον στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ έπειτα και από την ατυχή ήττα (2-0) από τη Θέλτα την περασμένη εβδομάδα, ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν λιτός αλλά... περιεκτικότατος.

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από δουλειά και νίκη στο επόμενο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Δεν υπάρχει περιθώριο έπειτα από τις δύο ήττες που έχουμε κάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα