Πέρυσι μηδέν βαθμοί, φέτος ρεκόρ συγκομιδής! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Πέρυσι μηδέν βαθμοί, φέτος ρεκόρ συγκομιδής! (pics & vids)

bet365

Γίνεται να χάνεις παραμονή της έναρξης της σεζόν τον καλύτερό σου παίκτη και να κάνεις το κορυφαίο ξεκίνημα ever; Και όμως ο Πλατανιάς αποδεικνύει πως γίνεται! Το Gazzetta Match Review παραθέτει τα δεδομένα.
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί επέλεξε τον Παναθηναϊκό για την συνέχεια της καριέρας του όμως ο Πλατανιάς δεν πτοήθηκε που έχασε τον περσινό του MVP. Πως φαίνεται αυτό;
Μα από το γεγονός πως για πρώτη φορά συγκεντρώνει 7 πόντους στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Super League! Και όλα αυτά ενώ πέρυσι μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές δεν είχε ούτε πόντο! Επίσης είναι η 2η φορά που ξεκινάει σεζόν και μετά από τα 3 πρώτα ματς είναι δίχως ήττα. Στην προηγούμενη περίπτωση ήταν 3 συνεχόμενες ισοπαλίες.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το φετινό ξεκίνημα των Χανιωτών αλλά και το τι έκαναν στις προηγούμενες χρονιές όσον αφορά στις 3 πρώτες αγωνιστικές.
Η αμέσως καλύτερη χρονιά είναι η πρώτη του Πλατανιά στα μεγάλα σαλόνια. Η σεζόν 2012 - 2013, οπότε και είχε συγκεντρώσει 5 βαθμούς. Πιο αναλυτικά:
2016 - 2017 - 7 βαθμοί
3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1
4Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-2
5Η: ΠΑΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0
2015 - 2016 - 0 βαθμοί
1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: AEK - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0
2Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2
3Η: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1
2014 - 2015 - 3 βαθμοί
1Η: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0
2Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ 0-4
3Η: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-3
2013 - 2014 - 3 βαθμοί
1Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-2
2Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1
3Η: ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0
2012 - 2013 - 5 βαθμοί
1Η: ΠΑΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0
2Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0
3Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
Μία πραγματικότητα είναι πως συγκριτικά με άλλες χρονιές το πρόγραμμα του Πλατανιά ήταν κάπως πιο εύκολο. Την ίδια στιγμή όμως υπήρξε η εξής πίεση: επειδή οι Χανιώτες έπαιζαν με ομάδες που έχουν πάνω κάτω τους ίδιους στόχους, δηλαδή Κέρκυρα και Λεβαδειακό που επίσης θέλουν γρήγορη παραμονή, έπρεπε να πάρουν βαθμούς από τους συγκεκριμένους αγώνες.
Οι άνθρωποι του Πλατανιά από μέρους τους είχαν και έχουν μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας αλλά τέτοια... εκκίνηση δεν την περίμεναν.
«Εάν πάρουμε βαθμό στον ΠΑΣ θα είναι το ιδανικό. Είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε», ήταν οι σχετικές ατάκες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ εκτός έδρας. Δεν ήταν εύκολο. Όπως τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο Πλατανιάς με σοβαρότητα, αγωνιστικό πλάνο και παίκτες που τα δίνουν όλα αλλά και έναν έμπειρο και σοβαρό τεχνικό δείχνει να προχωράει πολύ καλά. Η επόμενη αγωνιστική βέβαια έχει δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με Παναιτωλικό.
ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΚΟΡΕΡ
Ένα άλλο στοιχείο άξιο αναφοράς είναι πως στα δύο νικηφόρα του ματς ο Πλατανιάς είχε μόνο δύο σκόρερ. Ο Μανούσος με τον Γιακουμάκη έχουν βάλει από δύο τέρματα, χαρίζοντας τα δύο τρίποντα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου.
Ο Γιακουμάκης έβαλε το πρώτο χρονικά γκολ της φετινής Super League για το 0-1 στην Κέρκυρα ενώ ο Μανούσος έχει 2 γκολ στο 3-2 με Λεβαδειακό. Το άλλο τέρμα με τους Βοιωτούς το σημείωσε ο Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα