Ο Φαραώ του Αγρινίου!

Αντώνης Σαούλης
Ο Φαραώ του Αγρινίου!

bet365

Ο Παναιτωλικός πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο Περιστέρι με 6 πάσες, 8 επαφές μέσα σε 18 δευτερόλεπτα και ο Ουάρντα σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Αμρ Μεντχάτ Ουάρντα. Μπορεί στην Ελλάδα να τον αγνοούσαμε μέχρι να γίνει παίκτης του Παναιτωλικού όμως δεν συνέβαινε κάτι ανάλογο στην πατρίδα του.

Μπείτε στον λογαριασμό του στο twitter να δείτε τι γίνετε. Πάνω από 140.000 followers…

Για να καταλάβετε το πόσο δημοφιλής είναι απλά σας ενημερώνουμε πως ο Κώστας Φορτούνης (ένας από τους πιο δημοφιλείς Ελληνες ποδοσφαιριστές αυτήν την περίοδο) έχει 51.000 ακόλουθους στο Instagram!

Αρκετά όμως με τους φαν. Ο Ουάρντα έχει κάνει... θόρυβο και με τα όσα καταφέρνει μέσα στις τέσσερις γραμμές. Μπορεί πέρσι να σημείωσε μόλις πέντε γκολ σε σύνολο 30 αγώνων αλλά έβλεπες πως έχει την ποιότητα για το κάτι παραπάνω.

Αλλωστε η πρώτη του χρονιά ήταν μακριά από την πατρίδα του. Δεν είναι εύκολο για έναν 22χρονο να φεύγει από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου για μια σαφώς καλύτερη λίγκα με άλλες απαιτήσεις.

Φέτος ξεκίνησε με το «δύο στα δύο». Ο (πλέον) 23χρονος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού σκόραρε και μέσα στην Τούμπα και μέσα στο Περιστέρι. Το εκπληκτικό με την περίπτωσή του είναι πως και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις. Και ταυτόχρονα είναι μαζί με τους Ιντέγε, Λέτο και Γιακουμάκη οι μοναδικοί παίκτες που έχουν σκοράρει στις δύο πρώτες αγωνιστικές.



Εκτός όμως από το δώρο που έκανε στην ομάδα του (σφράγισε το πρώτο διπλό στην ιστορία του Παναιτωλικού στο λεκανοπέδιο της Αττικής στην πρώτη κατηγορία), έκανε δώρο και στον εαυτό του. Την Κυριακή σημείωνε το δεύτερο γκολ των «καναρινιών» και το Σάββατο έσβηνε κεράκια για τα γενέθλια του.

Ομως πέρασε και λίγο στα ψιλά. Λίγοι κατάλαβαν ότι το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού είναι ένα υπέροχο τέρμα! Μία αντεπίθεση που εάν την έβγαζε η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ ή η Μπάγερν θα την βλέπαμε, θ' αναλύαμε και θα την δείχναμε για το πως πρέπει να γίνονται οι κόντρες.

Μετά την απόκρουση του Κυριακίδη ο Παναιτωλικός χρειάζεται 16 δευτερόλεπτα και 8 επαφές με την μπάλα (έξι πάσες, ένα κοντρόλ και ένα σουτ) για να γίνει το 2-0!

Για την ακρίβεια ο Μάκος την δίνει στον Ουάρντα, ο Αιγύπτιος στον Κλέσιο αυτός με την σειρά του στον Μαρκόφσκι ο οποίος παίζει αμέσως το 1-2 και ο Κλέσιο την επιστρέφει στον Μάκο. Ο Ελληνας μέσος κάνει ένα κοντρόλ (το μοναδικό στην όλη αντεπίθεση του Παναιτωλικού) και την σκάβει στον Ουάρντα ο οποίος στη κίνηση πιάνει το πλασέ και δίνει και φάλτσα στην μπάλα για να πάει στην γωνία.



Ο Αιγύπτιος ξεχωρίζει. Μπαίνει στην σταθερή αξία του Match Review γιατί σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική. Ταυτόχρονα τον βοηθάει αυτό το υπέροχο, ομαδικό γκολ του Παναιτωλικού.

Επαναλαμβάνουμε. 16 δευτερόλεπτα, 8 επαφές με την μπάλα, 6 πάσες από 4 παίκτες για το 2-0...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα