MVP: O Ιντ3γε την πήρε σπίτι του

MVP: O Ιντ3γε την πήρε σπίτι του

Αντώνης Σαούλης
MVP: O Ιντ3γε την πήρε σπίτι του

bet365

Ο Νιγηριανός επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ, έδωσε μία ασίστ και ήταν μέσα στα τέσσερα από τα έξι γκολ του Ολυμπιακού. Πως από φευγάτος δημιουργεί... ανταγωνισμό.

Ο Λεντέσμα έβγαλε ποιότητα στο κέντρο του Παναθηναϊκού. Ο Αλμέιδα με το καλημέρα έβαλε δύο γκολ (και τι γκολ το δεύτερο). Ο Μπίρσεβαρ ξεχώρισε από τους νέους του ΠΑΟΚ. Ο Μάριν έδωσε δύο ασίστ και αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσε να τις είχε κάνει τέσσερις ή πέντε.

Ο Φούντας έβαλε τα δύο από τρία του Πανιωνίου. Το ίδιο και ο Κόντε του ΠΑΣ. Ο Αβραάμ σκόραρε δις με την ΑΕΛ. Ολοι πραγματικά υπέροχοι. Και σίγουρα πολύ... δυνατοί διεκδικητές του πολυτιμότερου της πρώτης αγωνιστικής.

Ομως διάολε, υπήρχε κι ένας άλλος τυπάκος που έκανε πολλά περισσότερα. Μπορεί να μην πήρε καν το βραβείο του πολυτιμότερου του αγώνα. Αλλά για το Match Review του gazzetta.gr είναι ο MVP αυτής της αγωνιστικής (είναι η 3η για ν' ακριβολογούμε). Ο Μπράουν Ιντέγε έκανε το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι από όλους όσους αναφέραμε κάτι το οποίο... βγήκε και στους αριθμούς.

Τρία γκολ, μία ασίστ, επτά τελικές προσπάθειες σε 93 λεπτά. Χατ-τρικ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και συμμετοχή στα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας του. Δηλαδή τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να βγει MVP; Οχι μόνο της αγωνιστικής αλλά και του αγώνα! Ο Ιντέγε το... τερμάτισε αν και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα γκολ. Είπαμε έβαλε τρία κι έχασε άλλα τέσσερα.



Ας μην είμαστε και πλεονέκτες όμως. Ο Ιντέγε ξεκίνησε την σεζόν εντυπωσιακά. Οπως και ο Ολυμπιακός. Πόσω μάλλον όταν η μανατζερική πιάτσα είχε βουίξει πως εάν ο Νιγηριανός επιθετικός έφερνε πρόταση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας πάνω από πέντε εκατομμύρια θα είχε φτιάξει βαλίτσες και θα είχε φύγει.



Αυτό πιθανότατα να γινόταν και με λιγότερα χρήματα εάν ο Ολυμπιακός κατάφερνε να πάρει και Καρντόζο και Νιλμάρ. Ομως ούτε ο Νιλμάρ αποκτήθηκε, ούτε ο Ιντέγε κατάφερε να φέρει κάποια σοβαρή οικονομική πρόταση για να φύγει.



Ετσι ο Νιγηριανός έμεινε στο ρόστερ. Οχι ως... μία αναγκαστική λύση. Επειδή το καλοκαίρι που πέρασε ήταν σχεδόν ισοπεδωτικό για όλους στον Ολυμπιακό από τη κοινή γνώμη θυμίζουμε πως ο Ιντέγε ήταν ο βασικός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» και τελείωσε τη σεζόν με 13 γκολ σε 36 ματς σκοράροντας σε όλες τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα 10, Champions League 1, Κύπελλο 2).

Φέτος έχει ξεκινήσει κάπως καλύτερα. Εχει ήδη 4 γκολ σε 5 επίσημα παιχνίδια. Δεν ξέρουμε πόσα θα παίξει από εδώ και πέρα με την άφιξη του Οσκαρ Καρντόζο αλλά πλέον καταλαβαίνει ότι για ν' αγωνιστεί αυτός θα πρέπει ν' αρχίσει να σκοράρει. Και το έκανε από το πρώτο του κιόλας ματς στο πρωτάθλημα. Χατ τρικ και τη μπάλα σπίτι του...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ XAT-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα