Υποβιβάστηκαν τρεις αγωνιστικές πριν!

Αντώνης Σαούλης
Υποβιβάστηκαν τρεις αγωνιστικές πριν!

bet365

Καλλονή και Πανθρακικός... πρόλαβαν να πέσουν κατηγορία χωρίς καν να «ενοχλήσουν» κάποια από τις ομάδες που ήταν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Πέρσι Καλλονή και Πανθρακικός τερμάτισαν στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα. Σ' ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων βεβαίως και με τις Νίκη Βόλου και ΟΦΗ να μην μπορούν να τελειώσουν το πρωτάθλημα.

Μ' έναν βαθμό διαφορά από τον Λεβαδειακό ο οποίος βαθμολογικά θ' ακολουθούσε τις δύο που αναφέραμε και τον Εργοτέλη αλλά εν τέλει έπεσε η Κέρκυρα.

Φέτος σε πρωτάθλημα 16 ομάδων και με τον Λεβαδειακό να μαθαίνει τελευταία στιγμή ότι θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα και να ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς προετοιμασία και (σοβαρό) προγραμματισμό Καλλονή και Πανθρακικός υποβιβάστηκαν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και μαθηματικά. Ουσιαστικά γνωρίζαμε τι θα συμβεί νωρίτερα.

Χωρίς αμφιβολία είναι αμφότερες ο αδύναμος κρίκος της 27ης αγωνιστικής. Για την ακρίβεια είναι ο αδύναμικος κρίκος του πρωταθλήματος.

Με τρομερά χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή δεν έβαλαν ποτέ δύσκολα στις άλλες ομάδες. Την Βέροια (η οποία θα είναι... ξέγνοιαστη στα τελευταία τρία παιχνίδια) αλλά και τους άλλους συλλόγους που είναι πιο κοντά στην πεντάδα παρά στην επικίνδυνη ζώνη.



Ωστόσο υπάρχει το εκπληκτικό με τον Πανθρακικό. Ο οποίος είναι προτελευταίος με μόλις 17 βαθμούς σε 27 παιχνίδια.

Και λέμε εκπληκτικό γιατί σε αυτά τα 27 ματς έχει κόψει βαθμούς από τον 3ο Παναθηναϊκό, τον 4ο ΠΑΟΚ (δύο φορές μάλιστα) και τον 5ο Πανιώνιο! Ουσιαστικά ήταν ανταγωνιστικός σε αυτά τα παιχνίδια και όχι στα ματς που θα έπρεπε.

5η αγωνιστική
Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

10η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-3

15η αγωνιστική
Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-0

25η αγωνιστική
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1

Αντίθετα η Καλλονή (τελευταία και με 15 βαθμούς) ουδέποτε φάνηκε ανταγωνιστική.

Δεν μπόρεσε να κόψει βαθμούς από την πρώτη πεντάδα και δεν έπαιξε εν τέλει πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Κι αν υπάρχει ένα απoτέλεσμα που μας έμεινε ήταν το 5-1 επί του Παναιτωλικού στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Οπως και να 'χει η φετινή τους παρουσία ήταν απογοητευτική. Σχεδόν πάντα τις προηγούμενες σεζόν υπήρχε η αγωνία για τον υποβιβασμό και αρκετές ομάδες έβγαζαν τα κομπιουτεράκια για να κάνουν υπολογισμούς.

Φέτος δεν μπήκαν ποτέ σε αυτήν την διαδικασία μιας και Πανθρακικός και Καλλονή το έκαναν πολύ εύκολο για τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα