Οταν ο Δανιήλ ήταν 100 χρόνια μπροστά

Αντώνης Σαούλης
Οταν ο Δανιήλ ήταν 100 χρόνια μπροστά

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν μπροστά στο σκορ ο Ατρόμητος έμεινε και με δέκα παίκτες κι όμως κατάφερε να χάσει!

Γρήγορο flash back. Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενούσε την Εθνική Γερμανίας. Οι Γερμανοί μένουν με δέκα παίκτες αλλά η Εθνική όχι μόνο δε το εκμεταλλεύτηκε αλλά έχασε και με 2-4! Ο τότε προπονητής μας Βασίλης Δανιήλ είχε πει πως η αποβολή «μας αποσυντόνισε». Επιστρέφουμε στο παρών.

Και στο ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν προηγηθεί στο σκορ με τον Δημούτσο και στο δεύτερο ημίχρονο βλέπουν και τον αντίπαλο να μένει με δέκα παίκτες.

Αντί να καθαρίσει το ματς λοιπόν ο Αστέρας... κατάφερε να το χάσει! Ο Αστέρας Τρίπολης με παίκτη παραπάνω κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ για να χάσει το παιχνίδι!


Το εντυπωσιακό είναι πως ο Αστέρας ήθελε και περισσότερο η νίκη για να πλησιάσει την πεντάδα κι όμως δεν μπόρεσε να διαχειρισεί το υπέρ του 1-0 αλλά και την αποβολή του Κεϊτά.

Αναμφίβολα ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει στην συγκεκριμένη κατηγορία του
Match Review δικαιώνοντας απόλυτα (έστω και με μερικά χρόνια καθυστέρηση) τον Βασίλη Δανιήλ.

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν ο Αστέρας Τρίπολης έχει βρεθεί 7 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ (μένει να δούμε εάν θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) και 6 βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο.



Ποια ματς έχει ακόμα ο Αστέρας;

Ολυμπιακό (μέσα)
Ηρακλή (έξω)
Παναθηναϊκό (μέσα)
Βέροια (μέσα)

Οχι και τόσο εύκολο πλέον να προλάβει την πεντάδα. Μάλλον ο συγκεκριμένος στόχος χάνεται για τους Αρκάδες..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΔΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα