Τι μας άφησε η 24η αγωνιστική

Τι μας άφησε η 24η αγωνιστική

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που μάθαμε/είδαμε από την 24η αγωνιστική της Superleague

Είδαμε τον Βάργκας να «καθαρίζει» τρίτο ντέρμπι

Το έκανε με τον ΠΑΟΚ. Το έκανε με τον Ολυμπιακό. Το έκανε και με τον Παναθηναϊκό. Τρία ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έδωσε η ΑΕΚ σε μικρό χρονικό διάστημα, τρεις νίκες με 1-0 και με. κοινό παρανομαστή. Τον Ρόναλντ Βάργκας. Τον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό ο οποίος ήταν σκόρερ και στα τρία ντέρμπι. Ο Βάργκας μπήκε για τα καλά στις καρδιές των φίλων της ΑΕΚ. Και οι τρεις νίκες φέρουν φαρδιά πλατιά τη δική του υπογραφή.

Απογοητευτήκαμε με τους αριθμούς του Εσιέν

Εμφανίστηκε ξανά στην ενδεκάδα μετά από δύο αγώνες απουσίας. Ο Στραματσόνι είδε στις προπονήσεις έναν. διαφορετικό Εσιέν και τον επανέφερε στην αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γκανέζος δεν τον δικαίωσε. Η εμφάνισή του ήταν σχεδόν απογοητευτική. Κάτι που αντικατοπτρίζεται στη στατιστική. Ο Εσιέν, που ήταν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, δεν έκανε κανένα κλέψιμο και καμία απόκρουση. Μηδέν γράφει η στατιστική. Κοντά στο. μηδέν κυμάνθηκε και η απόδοσή του.



Θυμηθήκαμε τον «επιπόλαιο» Βλαχοδήμο

Δεν μπορείς να πεις πως έκανε άσχημο παιχνίδι. Ήταν δραστήριος, έπαιρνε πρωτοβουλίες, πήγε να δημιουργήσει ρήγματα στο ένας εναντίον ενός και ανάγκασε τον Μπακάκη να περάσει δύσκολο βράδυ. Αλλά υπήρξε επιπόλαιος. Όπως. παλιά. Όπως τότε που πήγε στον Ολυμπιακό και αυτή η επιπολαιότητά του δεν του επέτρεψε να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν. Τα έκανε σωστά, μέχρι την τελική πάσα. Όποτε την έδινε. Γιατί υπήρξαν και στιγμές που θέλησε να τελειώσει μόνος του τη φάση.

Συγκινηθήκαμε με το τραγούδι του Παντελίδη στο ΟΑΚΑ

Ήταν μια εξαιρετική στιγμή. Συγκινητική πέρα ως πέρα. Δεν υπήρξε ούτε ένας στο Ολυμπιακό Στάδιο που να μην χειροκρότησε. Ήταν λίγο πριν βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, όταν από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Γίνεται» και στα μάτριξ υπήρχε μια φωτογραφία του και η επιγραφή «Καλό Ταξίδι Παντέλο». Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ήταν πιστός φίλαθλος της ΑΕΚ.

Είδαμε τον Φουστέρ να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ στο κατάλληλο ματς

Τη μέρα που ο Ολυμπιακός κατακτούσε και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ο Νταβίντ Φουστέρ πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Σαν να πρόκειται για. σημάδι. Ο καλός στρατιώτης Νταβίντ δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε απ' αυτό το πρωτάθλημα. Σκόραρε, πανηγύρισε, φίλησε τη φανέλα που έχει αγαπήσει όσο λίγοι ξένοι που την έχουν φορέσει.



Εντυπωσιαστήκαμε με τον Λεβαδειακό

Δύο σερί νίκες οι Βοιωτοί και ξαφνικά. ονειρεύονται την πρώτη πεντάδα. Γιατί να μην το κάνουν; Δύο βαθμούς πίσω από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης βρέθηκαν και πέντε βαθμούς πίσω από τον πέμπτο Πανιώνιο. Για τον Λεβαδειακό αυτή ήταν η πέμπτη εκτός έδρας νίκη του μέσα στη σεζόν (η ΑΕΚ έχει τέσσερις και ο ΠΑΟΚ μόλις τρεις) και φυσικά κρατάει ζωντανό το όνειρο για την πρώτη πεντάδα.

Είδαμε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει

Νίκη μετά από 1,5 μήνα. Τόσο χρόνο χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να πάρει και πάλι «τρίποντο» αφού η τελευταία φορά ήταν απέναντι στη Βέροια στις 17 Ιανουαρίου. Εκτοτε ακολούθησαν οχτώ παιχνίδια. Εξι στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Οχτώ παιχνίδια χωρίς νίκη. Το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης επανέφερε για τα καλά την ηρεμία στην Τούμπα και πλέον άπαντες περιμένουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Είδαμε να σταματά το αήττητο σερί του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος έσπασε ένα ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε απ' τη σεζόν 1986-87. Τότε που είχε παραμείνει για 11 σερί ματς αήττητος. Φέτος τα έκανε 12 (πρωτάθλημα και Κύπελλο). Ρεκόρ που θα χρειαστεί χρόνια για να σπάσει και φυσικά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί. Το αήττητο σταμάτησε στο ματς με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, όπου οι Βοιωτοί βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν τους κυανέρυθρους.

Είδαμε το ματς της αγωνιστικής στην Κομοτηνή

Σαφέστατα και έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως οι δύο ομάδες έχουν. ξεμείνει από στόχους. Ο Πανθρακικός δεν μπορεί να ελπίζει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει φόβο στα προς τα. κάτω, ενώ δεν προλαβαίνει την πεντάδα. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος, οι παίκτες μας πρόσφεραν έξι γκολ και μια μεγάλη ανατροπή από πλευράς ΠΑΣ, που από το 67' μέχτι το 85' πέτυχαν τρία γκολ και μετέτρεψαν το 2-1 σε 2-4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα