Η έννοια του box to box χαφ

Αντώνης Σαούλης
Η έννοια του box to box χαφ

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ κάνει έναν συγκλονιστικό δεύτερο γύρο με αποκορύφωμα την all around perfomance του στην Λεωφόρο

Σύμφωνοι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα. Είναι ομαδικό. Και όσο ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πετύχει νίκη (όγδοο σερί ματς που την αγνοεί!) τόσο η ατομικότητα των ποδοσφαιριστών του δεν θα φαίνεται. Σωστά; Λάθος!

Ο Γκόικο Τσίμιροτ είναι εξαίρεση στον κανόνα. Γιατί ο 23χρονος Βόσνιος πραγματοποιεί έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο έχοντας ως αποκορύφωμα το παιχνίδι στην Λεωφόρο.

Ενα ματς που τον αναδεικνύει τον κορυφαίο της αγωνιστικής για το
match review μιας και είναι ο παίκτης που έκανε την διαφορά στο ντέρμπι της Λεωφόρου.





Γιατί όχι ο Βλαχοδήμος με τις δύο ασίστ που έδωσε; Γιατί παρά την ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο κερδισμένος της υπόθεσης εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επέστρεψε από το 2-0 έχοντας στις πλάτες του ένα κάρο προβλήματα (αγωνιστικά και διοικητικά).

Θα ήταν πολύ άδικο να σταθούμε μόνο στο γκολ του Τσίμιροτ λοιπόν. Ναι, είναι η σπίθα από την οποία ανάβει η φλόγα για τον (ξενερωμένο μέχρι εκείνο το σημείο) ΠΑΟΚ.

Αλλά τι γκολ; Μονοκόμματο στη κίνηση με την μπάλα να βρίσκει δοκάρι πλαϊνό δίχτυ στο ύψος του «γάμα».



Αλλά εάν κοιτάξει κανείς το 90λεπτο του Τσίμιροτ θα υποκλιθεί στα όσα έκανε στην Λεωφόρο ο νεαρός Βόσνιος.

Ηταν ο πρώτος πασέρ της ομάδας του και ταυτόχρονα ο πρώτος κλέφτης! Ηταν ο κορυφαίος δηλαδή και στα δύο κομμάτια για τον ΠΑΟΚ!

Βρισκόταν κοντά και στις δύο περιοχές. Ενα σύγχρονο
box to box χαφ για τον «Δικεφάλο του Βορρά».



Ο Τσίμιροτ πήρε παραμάζωμα τα χαφ του Παναθηναϊκού (με την βοήθεια του Χαρίση αλλά και εκμεταλλευόμενος την απουσία των Ζέκα, Εσιέν) και όταν... μυρίστηκε αίμα μετά το 2-1 το εκμεταλλεύτηκε ακόμα περισσότερα, βρίσκοντας οξυγόνο στα πνευμόνια του για περισσότερο πρέσινγκ.

Ο Βόσνιος έχει κάνει να ξεχαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Κάτσε ο οποίος δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Τούντορ. Ο Τσίμιροτ ο οποίος έχασε ουσιαστικά όλο το πρώτο μισό εξαιτίας μιας σοβαρής θλάσης που τον άφησε εκτός δράσης για περισσότερο από 2,5 μήνες επέστρεψε πιο δυνατός.

Ηδη μέσα στο 2016 μετρά έντεκα παιχνίδια. Στα δέκα από αυτά δεν έχει βγει λεπτό! Το μηχανάκι δείχνει ασταμάτητο για την ώρα.





Το εντυπωσιακό όμως είναι το γκολ. Οχι η ομορφιά του ή ο βαθμός δυσκολίας του. Αλλά το γεγονός πως ήταν μόλις το 4ο σε σύνολο 134 επίσημων επαγγελματικών αγώνων.

Ο ίδιος δεν ανησυχεί. Ακόμα είναι 23 ετών. Κι αν συνεχίσει έτσι μάλλον η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ θα είναι το σκαλοπάτι για κάτι πολύ μεγαλύτερο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ 3:45 ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΡΟΤ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα