«Γεννητούρια» ξανά στην Σούπερ Λίγκα!

Αντώνης Σαούλης
«Γεννητούρια» ξανά στην Σούπερ Λίγκα!

bet365

Πως οι Μπαρόχα και Αθανασιάδης «κρέμασαν» τις ομάδες τους και στέρησαν βαθμούς από ΑΕΚ και Πανθρακικό αντίστοιχα.

Οχι, δεν αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ναι, ο Γκανέζος έγινε πατέρας ενώ αγωνιζόταν κόντρα στον Παναιτωλικό. Παρά το γεγονός ότι το έμαθε στο ημίχρονο, εντούτοις έπαιξε και στα 90 λεπτά και στη συνέχεια πήγε στο μαιευτήριο όπου είχε γεννήσει η γυναίκα του.

Είχαμε άλλου... είδους γεννητούρια την 23η αγωνιστική. «Γεννητούρια» που τείνουν να γίνουν οι αγαπημένες γκάφες για την συγκεκριμένη στήλη. Μερικές εβδομάδες πριν είχαμε αυτή του Τσέναμο στο «Καραϊσκάκης» που εν τέλει δεν στοίχισε στον ίδιο και στην Ξάνθη, κάποιες μέρες μετά το γκολ που δέχθηκε ο Περνίς μέσα στην Ξάνθη.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όμως είχαμε δύο περιπτώσεις που στοίχισαν στην ομάδα τους βαθμούς!

Περίπτωση νο1; Ο Αλεν Μπαρόχα της ΑΕΚ. Ο γκολκίπερ από την Βενεζουέλα επέστρεψε στο βασικό σχήμα της «Ενωσης» αφήνοντας στον πάγκο τον Ανέστη. Ομως στην... πισίνα του «Καυταντζογλείου» ο Μπαρόχα αποφάσισε να γίνει... πατέρας μιας και η μπάλα «γέννησε» στα χέρια του στην φάση του γκολ της ισοφάρισης.



Το εντυπωσιακό με την περίπτωσή του είναι πως νωρίτερα στο παιχνίδι έχει βγάλει ένα τρομερά δύσκολο σουτ του Βέλλιου με την μπάλα να κολλάει και στη λάσπη, αλλά και τον Μπαρόχα να μην έχει οπτικό επίπεδο αλλά και εν τέλει να συγκρατεί την μπάλα.



Ομως στην φάση του 79' η μπάλα ταξιδεύει στον αέρα γι' αρκετή ώρα, ο Ζιαμπάρης αποφασίζει να πιάσει ένα μονοκόμματο, δίχως δύναμη, σουτ πέφτοντας κιόλας και κατέληξε στα δίχτυα. Κοιτώντας το replayβλέπει κανείς όχι μόνο πόσο αργά πήγαινε η μπάλα αλλά το πως... γέννησε η μπάλα στα χέρια του Μπαρόχα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ 1:36 ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΧΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.


Περίπτωση νο2. Ο Γιώργος Αθανασιάδης του Πανθρακικού. Η δική του περίπτωση δεν είχε... γεννητούρια, αλλά λάθος έξοδο. Οπως και ο Μπαρόχα, έτσι και αυτός στο 78' κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση στο παραθυράκι του για να βγάλει σε κόρνερ το σουτ του Ορφανίδη.



Στο 85' όμως κάνει μια τραγική έξοδο στο κόρνερ της Ξάνθης (δεν βρίσκει καν την μπάλα) και ο Παπαστεριανός σε κενή εστία έδωσε τη νίκη στην ομάδα του σ' ένα ματς που ο Πανθρακικός ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από την γηπεδούχο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ 2:48 ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα