Το παραπάτημα του Τζαβέλλα όλος ο ΠΑΟΚ

Το παραπάτημα του Τζαβέλλα όλος ο ΠΑΟΚ

Αντώνης Σαούλης
Το παραπάτημα του Τζαβέλλα όλος ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραπαίει στο αγωνιστικό κομμάτι με αποτέλεσμα αυτό να επιφέρει τρομερές εξελίξεις και σε όλο τον «οργανισμό» της ομάδας

Την 19η αγωνιστική ήταν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην συγκεκριμένη κατηγορία. Την 20η ο Ιγκορ Τούντορ. Την 22η μπαίνει όλος ο «οργανισμός» ΠΑΟΚ.

Δεν φταίμε εμείς αλλά ο σύλλογος ο οποίος στα τελευταία έξι ματς έχει μηδέν νίκες! Ναι καλά διαβάζετε. Εχει τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, μία ισοπαλία με τον Ατρόμητο και άλλα δύο «Χ» με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο!

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπό που να έκανε τόσο κακό ματς την 22η αγωνιστική ή κάποια ομάδα που να τα πήγε... χειρότερα από αυτά που θα περιμέναμε τότε ο ΠΑΟΚ μπαίνει ως ο αδύναμος κρίκος του Match Review για το σαββατοκύριακο.

Δεν είναι φυσικά μόνο η ήττα από τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μέσα στην Τούμπα (θυμίζουμε ότι ούτε στο πρώτο ματς νίκησε ο ΠΑΟΚ, 3-3). Είναι τα όσα δεν έκανε ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και τα όσα έγιναν μετά με ματς!

Αποδοκιμασίες κατά του Σαββίδη κατά την διάρκεια του αγώνα. Ελάχιστες φάσεις από τον ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών λόγω των δεκάδων θλάσεων. Νέα θλάση ο Μπερμπάτοφ.




Ο Τούντορ δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου κι έστειλε τον Λέκο γιατί είχε συνάντηση με τον Σαββίση. Πέσιμο στ' αποδυτήρια από τους οργανωμένους.



Ουσιαστικά η εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα αντικατοπτρίζεται στο παραπάτημα του Γιώργου Τζαβέλλα στη φάση του γκολ του Λεοζίνιο!

Μια λάθος εκτίμηση της φάσης, παραπάτημα και πέσιμο του αρχηγού (για το συγκεκριμένο ματς) Τζαβέλλα και γκολ-νίκης για τον Ηρακλή!


Και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έπεσε στην 5η θέση και πλέον απειλείται ανοιχτά από τον Αστέρα Τρίπολης, τον Παναιτωλικό και τον Ηρακλή για την είσοδο στα πλέι οφ! Και πλέον απειλείται κι από τον ίδιο του τον εαυτό γιατί τα επόμενα οκτώ παιχνίδια είναι τα εξής:
Παναθηναϊκός (εκτός)
Αστέρας Τρίπολης (εντός)
Πανθρακικός (εκτός)
Παναιτωλικός (εκτός)
Καλλονή (εντός)
Πανιώνιος (εκτός)
Λεβαδειακός (εντός)
Πλατανιάς (εκτός)

Ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσει δύο αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κι ακόμα παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει στο ΠΑΟΚ σε διοικητικό επίπεδο.



Ενα πλάνο που ξεκίνησε με πολύ μεγάλη όρεξη κι αισιοδοξία καταλήγει να είναι το πιο καταστροφικό. Με τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την έξοδό του από την Ευρώπη. Βεβαίως έχει βρεθεί μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη. Τον Ιβάν Σαββίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα