Ούμπιδες: «Νίκη στο ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό!»

Ούμπιδες: «Νίκη στο ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό!»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ούμπιδες: «Νίκη στο ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό!»

bet365

Ο Χαβιέ Ούμπιδες μιλάει στο Μatch Review του gazzetta.gr για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τον... κολλητό του Στέφανο Ναπολεόνι και το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Ο «αδερφός» του, όπως χαρακτηρίζει τον Ναπολεόνι, έφυγε για άλλα μέρη και ο Ούμπιδες μέσα από το gazzetta.gr του στέλνει το δικό του μήνυμα. Του εύχεται ότι καλύτερο στην νέα σελίδα της καριέρας του και του αφιερώνει την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντάς πως θα είναι πάντα δίπλα του.

Όσο για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, ο μέσος του Ατρομήτου εξέφρασε την πεποίθησή του, πως αυτό το τρίποντο απογειώνει την αυτοπεποίθηση των παικτών του «αστεριού», στην έλλειψη της οποίας χρεώνει και την κακή πορεία του πρώτου γύρου, ενώ, παράλληλα, χαρακτηρίζει ως παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας την νίκη-πρόκριση!

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, που στην σεζόν κατά διαστήματα έχει παίξει πολύ καλή μπάλα, στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος αποδίδει σε υψηλούς ρυθμούς. Εμείς, όμως, σε όλα τα ματς προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Δε μας βγαίνει πάντα, φυσικά, όμως σήμερα πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έτσι κερδίσαμε, σήμερα ήμασταν εμείς καλύτεροι κι δίκαια πήραμε αυτή τη νίκη».

Πολλοί λένε ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι σας, το πιστεύεις;

«Ναι νομίζω πως για φέτος είναι η πιο καλή εμφάνιση που έχουμε κάνει, γιατί παίξαμε ποδόσφαιρο και κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος, δεν τα πηγαίναμε όπως θα θέλαμε κι εμείς και η διοίκηση και ο κόσμος, σε κανέναν δεν άρεσε η κατάσταση. Έχουμε βελτιωθεί, όμως, αυτό φάνηκε και από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά τώρα με την ΑΕΚ μπήκε η... σφραγίδα».

Τώρα, Παναθηναϊκός και Κύπελλο...

«Την Τετάρτη παίζουμε όλη την χρονιά, για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα παλέψουμε για να είμαστε εμείς που θα πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, να μην πάει και χαμένο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και η ισοπαλία στην Λεωφόρο».

Τι έχει αλλάξει στον Ατρόμητο και παίζει καλύτερα σε σχέση με την κακή αρχή της σεζόν;

«Όχι, δε νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι, δεν είναι εκεί το θέμα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και τώρα υπάρχει διαφορά, είναι το άγχος που είχαμε. Βρεθήκαμε χαμηλά και αυτό μας επηρέασε πολύ στην ψυχολογία μας, οπότε, σε κάθε παιχνίδι νιώθαμε και πιο έντονο όλο αυτό. Έτσι, ενώ είχαμε μεγάλη θέληση, δε μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες που έπρεπε στο γήπεδό μας και μπλοκάραμε. Το ένα έφερε το άλλο, έτσι είναι αυτά. Είχαμε ανάγκη από την ώθηση, μόλις πήραμε κάποιες νίκες και παίξαμε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο, ανέβηκε η ψυχολογία μας, πήραμε αυτοπεποίθηση ξανά και το... γυρίσαμε».

Υπάρχει μία... μεγάλη απώλεια, του Ναπολεόνι, ειδικά για εσένα που ήταν ο κολλητός σου...

«Σαν αδερφός μου είναι, όχι απλά ο κολλητός μου. Ήμασταν μαζί 3 χρόνια εδώ, είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ ευχήν στην νέα του δοκιμασία. Περιμένω το καλύτερο από αυτόν, να δείξει στην νέα του ομάδα ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει. Ξέρει πολύ καλά ότι όλοι εμείς τον θέλαμε να είναι δίπλα μας, στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και γενικά στην... παρέα μας, θα μας λείψει. Όμως ξέρουμε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τον αγαπάμε και θέλουμε ότι καλύτερο για αυτόν».

Θα σας λείψει πολύ...

«Ναι, όπως είπα είναι σαν αδερφός μου. Όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, είμαστε κι έξω σαν μία οικογένεια, στην ζωή μας, την καθημερινότητα μας».

Τι μήνυμα θα ήθελες να του στείλεις μέσα από εδώ;

«Να ξέρει πως εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του, είμαι εδώ πίσω και περιμένω. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει καλά στην Τουρκία, αλλά και να ξανασμίξουμε όταν έρθει η ώρα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα