Στιλ: «Θα είναι ξανά αλλιώς με τον κόσμο...»

Στιλ: «Θα είναι ξανά αλλιώς με τον κόσμο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Στιλ: «Θα είναι ξανά αλλιώς με τον κόσμο...»

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για την επιστροφή στη Λεωφόρο και ο Λουκ Στιλ... έχασε τα λόγια του προσπαθώντας να περιγράψει στο gazzetta.gr τη σημασία της ώθησης που δίνουν οι οπαδοί.

Ένα σύνθημα των οργανωμένων φίλων του «τριφυλλιού» λέει χαρακτηριστικά: «Η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς, αν δεν το ζήσεις...».

Ο Λουκ Στιλ το έχει ζήσει, αλλά τους τελευταίους μήνες του έχει λείψει τρομερά και ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που θα σημάνει την επιστροφή των οπαδών στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας ολοκληρωθεί η τιμωρία της έδρας μετά και το ισόπαλο (0-0) ματς με τον Πανιώνιο.

«Είναι τεράστια ανακούφιση και χαρά που ο κόσμος θα είναι ξανά κοντά μας! Δεν μπορώ να περιγράψω τι σημαίνει για εμένα προσωπικά να παίζω μπροστά στον κόσμο και να τους ακούω... Είναι αλλιώς όταν παίζεις σε άδειες εξέδρες. Δεν το απολαμβάνεις, δεν έχεις την ίδια ένταση, δεν είναι το ίδιο... Δεν συγκρίνεται με τίποτα το ν' ακους τον κόσμο να φωνάζει τ' όνομά σου και να στηρίζει την ομάδα. Αυτοί οι οπαδοί είναι το κάτι άλλο...» είπε στο gazzetta.gr μετά το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» ο Άγγλος πορτιέρο, έχοντας... απαλλαγεί από τη μοναξιά που αισθανόταν μόνος στην εστία του, δίχως μια φωνή κι ένα σύνθημα στο πέταλο...

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, παρά την θετικότατη εμφάνιση και τις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε, έπεσε πάνω σ' έναν εκπληκτικό, Σωκράτη Διούδη, το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να προκαλέσει πικρία στο πράσινο «στρατόπεδο».

«Κάναμε ευκαιρίες και τελικές προς την εστία και ήμασταν πολύ επικίνδυνοι σε κάθε επίθεση. Γενικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού μας, αφού δεν επιτρέψαμε και στον αντίπαλο να μας απειλήσει.

Σίγουρα ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, άσχετα από το αποτέλεσμα. Πέρυσι είχαμε προβλήματα και χάναμε ματς, στα οποία δεν καταφέρναμε ν' ακολουθήσουμε τον ρυθμό, όμως τώρα είμαστε σε ένα καλό σημείο. Είναι πραγματικά κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη με τον Πανιώνιο... Είμαι σίγουρος πως ήταν υπόθεση ενός γκολ. Αν το πετυχαίναμε, τότε θ' ακολουθούσαν δυο, τρια, τέσσερα... Έπρεπε να τους “σκοτώσουμε” στις ευκαιρίες που κάναμε και είναι κρίμα που δεν έγινε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Στιλ, που σε αποθέωση του fair play, χαρακτήρισε τον Διούδη, τον καλύτερο πορτιέρο που έχει δει στην Ελλάδα!

«Έπαιξε φανταστικά και του είπα μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχω δει στην Ελλάδα μέχρι αυτή τη στιγμή! Έκανε πέντε – έξι πολύ καλές επεμβάσεις και ορισμένες ήταν με εξαιρετικά ρεφλέξ και από κοντινή απόσταση... Είδα τις αποκρούσεις του και στην τηλεόραση και μου αρέσει ν' αναγνωρίζω την προσπάθεια του αντιπάλου όταν πραγματικά είναι καλός, όπως το έκανα και τώρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπειτα από αυτό το ματς».

Καταλήγοντας και έχοντας συμφωνήσει στην άποψη που του εκφράσαμε για την εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, όπου έγιναν εμφανή ορισμένα θετικότατα δείγματα του νέου τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, ο 31χρονος γκολκίπερ δήλωσε:

«Ήταν όντως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας για φέτος και ο προπονητής μας είπε να κρατάμε ψηλά το κεφάλι και να μην είμαστε απογοητευμένοι γιατί μας είδε στ' αποδυτήρια που υπήρχε πικρία για το αποτέλεσμα και ήθελε να μας ανυψώσει το ηθικό. Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση από τη στιγμή που δεν πήραμε όλους τους βαθμούς από ένα εντός έδρας παιχνίδι, όμως ξέρουμε ότι κάναμε πολύ καλό ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα