Φουστέρ στο gazzetta.gr: «Αήττητοι το πρωτάθλημα, νταμπλ και Ευρώπη»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Φουστέρ στο gazzetta.gr: «Αήττητοι το πρωτάθλημα, νταμπλ και Ευρώπη»

bet365

Μετά την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στο gazzetta.gr για το ρεκόρ του Ολυμπιακού, ζητά από την ομάδα του να διευρύνει το νικηφόρο ρεκόρ και πιστεύει ότι στο Λιμάνι μπορούν να πάρουν αήττητοι το πρωτάθλημα!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να χωρέσει κάτω από την ίδια μασχάλη και τα τρία καρπούζια (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa Leafgue);

Η απάντηση για τον, ήρεμο πια μετά την περιπέτεια του παιδιού του, Νταβίντ Φουστέρ είναι απλή: «Φυσικά και μπορεί». Ενας από τους παλιότερους παίκτες των «ερυθρόλευκων», μίλησε μετά το ματς με το Λεβαδειακό, στη μεικτή ζώνη, στο gazzetta.gr για το 17 στα 17, τόνισε ότι σημαντικό είναι να μην σταματήσει η ομάδα του το νικηφόρο σερί, ενώ αναφέρθηκε και στο... μυστικό της ξέφρενης φετινής πορείας.

Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθηση ότι στο Λιμάνι μπορούν να πανηγυρίσουν αήττητοι το πρωτάθλημα κι ο ίδιος δηλώνει έτοιμος έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν, δουλεύοντας για να βρεθεί στη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο Europa League.

Καλησπέρα Νταβίντ. Κατ' αρχάς να σου ευχηθούμε τα καλύτερα για το μωράκι σου.

«Τώρα όλα είναι καλά. Χάρη στον Θεό, το μωρό μου είναι τώρα στο σπίτι, πρέπει να τον προσέχουμε ακόμη, αλλά όλα είναι καλά και είμαι ήρεμος».

Ο Ολυμπιακός έσπασε όλα τα ρεκόρ, κάνοντας το 17 στα 17. Τι σημαίνει αυτό για εσάς τους παίκτες;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να φτάνουμε σ' αυτό το επίτευγμα, διότι αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας, δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην χώρα. Οπότε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να μη σταματήσουμε στις 17 νίκες».

Κόντρα στο Λεβαδειακό, η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

«Σε κάθε ματς έχουμε αρκετές ευκαιρίες. Νομίζω ότι η εμφάνισή μας κόντρα στο Λεβαδειακό ήταν πραγματικά καλή, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να βρούμε τους κατάλληλους χώρους και καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαμε καλό passing game. Νομίζω ότι αξίζαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά τελικά έληξε το ματς 3-1. Ακόμη μια νίκη για εμάς που μας κάνει χαρούμενους».

Είσαι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και από τους παλιότερους παίκτες. Τι είναι αυτό που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό τον φετινό Ολυμπιακό;

«Ίσως επειδή έχουμε κρατήσει τον περσινό κορμό. Αρκετοί παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα είναι εδώ και φέτος και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Δουλεύουμε καλά οι ίδιοι παίκτες πολύ καιρό και έρχονται οι νίκες. Μοιάζει να είναι εύκολο αλλά δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα. Απαιτείται πολλή δουλειά και συνεχείς θυσίες».

Μπορεί η ομάδα να πάρει αήττητη το πρωτάθλημα και να σπάσει ακόμη ένα αήττητο ρεκόρ της;

«Φυσικά μπορούμε να το πετύχουμε, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ γι αυτό».

Τι εύχεσαι για το 2016 σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο;

«Για την ομάδα εύχομαι να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος, να παλέψουμε για το Κύπελλο και επίσης έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό στο Europa League. Οπότε έχουμε τρεις διοργανώσεις, η μία μοιάζει εύκολο να επιτευχθεί, αλλά στις άλλες δύο πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε κάτι καλό. Εύχομαι να κατακτήσουμε το νταμπλ και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Φέτος, έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε αυτό. Επίσης, θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους και την οικογένεια του Ολυμπιακού ένα ευχαριστώ για την υποστήριξη που μας δίνουν σε κάθε ματς, κάθε στιγμή. Για μένα είναι πολύ σημαντική η αγάπη κι η στήριξη που μου δίνουν.

Όσον αφορά εμένα, προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος, περιμένω για τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν, αν είμαι στη λίστα θα είναι πολύ καλό για μένα και θα είμαι πολύ ευτυχισμένος αλλά πρέπει να δουλέψω γι αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα