Ζάιρο: Που ήσουν εσύ βρε παιδάκι μου;

Ζάιρο: Που ήσουν εσύ βρε παιδάκι μου;

Αντώνης Σαούλης
Ζάιρο: Που ήσουν εσύ βρε παιδάκι μου;

bet365

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην 11αδα του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου στη νίκη επί του ΠΑΣ δίνοντας μία ασίστ και βάζοντας ένα γκολ.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν ξεχάσει ότι υπήρχε. Ενώ στην αρχή της σεζόν όλοι μίλαγαν για έναν πολύ γρήγορο παίκτη που μπορούσε να πάει στο ένας εναντίον ενός και να κάνει την διαφορά (κάτι που δεν αποτυπώθηκε ποτέ στους αριθμούς), εντούτοις στην πορεία χάθηκε. Ο Ζάιρο περί ου ο λόγος μέχρι και την Κυριακή δεν είχε γκολ, δεν είχε ασίστ στο πρωτάθλημα.

Γι' αυτό πιθανότατα ο Τούντορ του μείωνε τον χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της σεζόν μέχρι που «έσκασε» και η θλάση για να τον αφήσει στα πιτς γι' αρκετό διάστημα.

Εν τέλει ο Ζάιρο επέστρεψε. Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τις 22 Νοεμβρίου όταν είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό (0-0) για 5 λεπτά. Βασικός; Από τις 8 Νοεμβρίου κόντρα στον Πανθρακικό (3-3).

Δύο μήνες μετά ο Βραζιλιάνος πήρε φανέλα βασικού και ήταν ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ αλλά και του gazzetta.gr. Αρχίκα ξεκλείδωσε την άμυνα του ΠΑΣ βγάζοντας υπέροχη σέντρα για τον Αθανασιάδη που είχε εύκολο έργο να νικήσει τον Βελλίδη σ' ένα κομβικό σημείο (43').

Και μετά την ασίστ ήρθε και το γκολ. Γκολ που «κλείδωσε» το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ κάνοντας το 3-0 με μονοκόμματο σουτ. Οπως γράφουμε αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του στην... στατιστική για τον Ζάιρο ο οποίος έβαλε το πρώτο του γκολ στην Σούπερ Λίγκα (είχε σκοράρει στο Κύπελλο στο ματς με τα Χανιά) και έδωσε την πρώτη του ασίστ στο πρωτάθλημα (είχε δώσει 3 επίσης στο ματς με τα Χανιά στο 2-6).

Μόνο για την τόσο δυνατή επιστροφή του σε συνδυασμό με την άμεση... επιρροή του στο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ ο Ζάιρο είναι ο πολυτιμότερος της αγωνιστικής. Στην (μόλις) 9η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα έβαλε γκολ κι ασίστ... Ποτέ δεν είναι αργά για νέο ξεκίνημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα