Κριστόφ Κρολ: Να σου πω την μοίρα σου

Κριστόφ Κρολ: Να σου πω την μοίρα σου

Δύο σερί αγωνιστικές, δύο πέναλτι και τις δύο φορές με το χέρι του. Απλά την μία ήταν με το δεξί και την άλλη με το αριστερό... Οπως και να 'χει «κρέμασε» την ομάδα του.

Επιμέλεια:

Οχι ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της κατάστασης στην Καλλονή. Αλλά σε δύο σερί παιχνίδια... καταδικάζει την ομάδα του. Με τον ίδιο τρόπο. Με άλλο χέρι. Ο Κριστόφ Κρολ για δεύτερη σερί αγωνιστική έκανε πέναλτι με το χέρι!

Οσο χάλια του βγήκε το 2015 (κάνει το πέναλτι στην σέντρα του Φορτούνη για το 0-1) τόσο χάλια του μπήκε το 2016. Ο Πολωνός μπακ δεν έμαθε να κρατάει τα χέρια του κοντά στο σώμα του και κόντρα στον Ηρακλή έκανε εκ νέου πέναλτι για να κάνει ο Βέλλιος το 2-0 και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς.

Κόντρα στον Ολυμπιακό λοιπόν ευθύνεται για το 0-1, κόντρα στον Ηρακλή για το 2-0. Μένει να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί το σερί. Τουλάχιστον ήταν πέναλτι που δεν αμφισβητούνται...

Επόμενα Άρθρα

Κώστας Φορτούνης: Πρώτος σε όλα

Κώστας Φορτούνης: Πρώτος σε όλα

Ο νεαρός μέσος μπορεί να μην σκόραρε κόντρα στον Πανιώνιο αλλά έδωσε ασίστ και πλέον είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος πασέρ στο πρωτάθλημα. 

Βαγγέλης Οικονόμου: Ούτε κοντρόλ, ούτε διώξιμο

Βαγγέλης Οικονόμου: Ούτε κοντρόλ, ούτε διώξιμο

Η στιγμή που ο αμυντικός του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίσει σωστά την μπάλα μετά δοκάρι του Φορτούνη και... χαρίζει το γκολ στον Πάρντο.