Κριστόφ Κρολ: Να σου πω την μοίρα σου

Gazzetta team
Κριστόφ Κρολ: Να σου πω την μοίρα σου

bet365

Δύο σερί αγωνιστικές, δύο πέναλτι και τις δύο φορές με το χέρι του. Απλά την μία ήταν με το δεξί και την άλλη με το αριστερό... Οπως και να 'χει «κρέμασε» την ομάδα του.

Οχι ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της κατάστασης στην Καλλονή. Αλλά σε δύο σερί παιχνίδια... καταδικάζει την ομάδα του. Με τον ίδιο τρόπο. Με άλλο χέρι. Ο Κριστόφ Κρολ για δεύτερη σερί αγωνιστική έκανε πέναλτι με το χέρι!

Οσο χάλια του βγήκε το 2015 (κάνει το πέναλτι στην σέντρα του Φορτούνη για το 0-1) τόσο χάλια του μπήκε το 2016. Ο Πολωνός μπακ δεν έμαθε να κρατάει τα χέρια του κοντά στο σώμα του και κόντρα στον Ηρακλή έκανε εκ νέου πέναλτι για να κάνει ο Βέλλιος το 2-0 και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς.

Κόντρα στον Ολυμπιακό λοιπόν ευθύνεται για το 0-1, κόντρα στον Ηρακλή για το 2-0. Μένει να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί το σερί. Τουλάχιστον ήταν πέναλτι που δεν αμφισβητούνται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα