Τα Best Goals της 22ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Τα Best Goals της 22ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 22ης αγωνιστική και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Γι' ακόμη μία αγωνιστική δεν κατάφεραν οι ομάδες να ξεπεράσουν το όριο των 20 τερμάτων. Την 21η φτάσαμε στα 19 τέρματα αλλά σε αυτή που ολοκληρώθηκε με το ματς στη Λάρισα είχαμε μόλις 17. Κι αυτήν την εβδομάδα έχουμε πέντε υποψηφιότητες με το Match Review του gazzetta.gr να διαλέγει τα καλύτερα γκολ κι εσείς να ψηφίζετε το ωραιότερο.

Επιλογή πρώτη: Χατζηισαΐας με Αστέρα Τρίπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Δεν είναι η ομορφιά του τέρματος αλλά η κρισιμότητά του και στο σημείο που μπήκε. Ο Ατρόμητος έκανε ένα ακόμα διπλό με το γκολ του Ελληνα κεντρικού αμυντικού στο 91' του αγώνα μέσα στην Τρίπολη.

Επιλογή δεύτερη: Πέλκας με Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Είναι η ομαδική προσπάθεια του ΠΑΟΚ που καταλήγει στην εύκολη κεφαλιά του Πέλκα. Κυρίως είναι όμως η απίστευτη ασίστ του Μπίσεσβαρ...

Επιλογή τρίτη: Κόντε με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Η πάσα στο κενό χώρο και το τέλειο πλασέ του Ισπανού για το 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποψήφιο ως γκολ για το καλύτερο της 22ης αγωνιστικής.

Επιλογή τέταρτη: Μπακασέτας με Ξάνθη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Η τέλεια κεφαλιά από τον Ελληνα μεσοεπιθετικό ο οποίος έδωσε και φάλτσα στην μπάλα να καταλήξει εκεί που δεν μπορούσε ν' αντιδράσει ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

Επιλογή πέμπτη: Λουντ με ΑΕΛ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Σ' έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός έκανε μια ωραία ομαδική προσπάθεια. Πάσα του Τσανδάρη, τρομερή κεφαλιά πάσα του Δώνη κι ωραίο τελείωμα του Λουντ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα