Τα best goals της 8ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Τα best goals της 8ης αγωνιστικής

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της όγδοης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε το κορυφαίο.

Με τόσα λίγα γκολ που είδαμε στην 8η αγωνιστική ήταν δύσκολο να βρούμε και κάποιο που ξεχώρισε. Τα ωραία τέρματα ήταν ελάχιστα και μάλλον είναι η αγωνιστική που δεν θα θυμόμαστε στο τέλος της σεζόν.

Το Match Review ξεχώρισε πέντε γκολ ως τα καλύτερα της 8ης αγωνιστικής για να επιλέξετε εσείς το κορυφαίο...

Επιλογή πρώτη: Κόντε με Λεβαδειακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο επιθετικός του ΠΑΣ δε το πολυσκέφτηκε. Δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Επασί κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του ΠΑΣ.

Επιλογή δεύτερη: Γιακουμάκης με ΠΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ωραία σέντρα του Τσαμπούρη, ακόμα πιο ωραία κεφαλιά του Γιακουμάκη ο οποίος σηκώθηκε από το σημείο του πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Βελλίδη.

Επιλογή τρίτη: Νούνες με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Η μπάλα του στρώθηκε και παρά το γεγονός ότι ήταν σε πολύ δύσκολη θέση κατάφερε και πέρασε την μπάλα πάνω από την Κυριακίδη και στο πλαϊνό δίχτυ.

Επιλογή τέταρτη: Μασούντ με Αστέρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ηταν ο συνδυασμός των παικτών του Πανιωνίου. Ο Σπιριντόνοβιτς έστρωσε την μπάλα στον Μασούντ ο οποίος μέσα από την περιοχή δεν είχε πρόβλημα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Επιλογή πέμπτη: Ντάουντα με ΑΕΚ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Σουτ στη κίνηση μετά από σέντρα και η μπάλα στη γωνία του Ανέστη. Αμεση εκτέλεση από τον επιθετικό του Ατρομήτου ο οποίος έκανε το 0-1 στο παιχνίδι.

Αυτές είναι οι πέντε επιλογές για το Match Review
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα