Ζέκα: Με ψυχή και σώμα στην Κοπεγχάγη!

Ζέκα: Με ψυχή και σώμα στην Κοπεγχάγη!

Νίκος Αθανασίου
Ζέκα: Με ψυχή και σώμα στην Κοπεγχάγη!

bet365

Στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κάρλος Ζέκα ήταν... αλλού και ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε ακριβά!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, το... κόντερ σταμάτησε στις 247 συμμετοχές. Ο Κάρλος Ζέκα φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα με 10, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς κόντρα στον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι όπου «πράσινοι» ισοφάρισαν ένα αρνητικό ρεκόρ που κρατούσε από το μακρινό 2005!

Μετά από δώδεκα χρόνια, ο Παναθηναϊκός δεν κατακτά το «τρίποντο» της νίκης στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Φέτος ήταν ο Πλατανιάς και ο Λεβαδειακός, τότε ο Ολυμπιακός και ο Ιωνικός σε ένα σερί που έφτασε τα τρία παιχνίδια με γκέλα και κόντρα στον Λεβαδειακό!

Ο πολιτογραφημένος Έλληνας διεθνής υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας στην Κοπεγχάγη και σίγουρα τα όσα έκανε απέναντι στους Βοιωτούς το βράδυ της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα θέλει να τα ξεχάσει πολύ γρήγορα, καθώς η εμφάνισή του ήταν μία από τις χειρότερες της καριέρας του!

Με την μεταγραφή να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί την ώρα που πατούσε για τελευταία φορά το χορτάρι της Λεωφόρου, ο Ζέκα ήταν σε... άλλο γήπεδο! Ένα «φάντασμα» στην μεσαία γραμμή, το οποίο θύμιζε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή μόνο στην όψη!

Το ένα λάθος στις μεταβιβάσεις διαδεχόταν το άλλο, με αποκορύφωμα το «έγκλημα» έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού που έφερε την αποβολή του Ευαγγέλου, για την οποία προφανώς και ευθύνεται κατά κύριο λόγο ο πρώην πλέον αρχηγός του «τριφυλλιού».

Λίγα πράγματα ανασταλτικά, ελάχιστες κερδισμένες προσωπικές μάχες, ακόμη πιο λίγες ανακτήσεις κατοχής και γενικά ένα φινάλε που έδειχνε ότι ο Ζέκα ήταν με ψυχή και σώμα στην Κοπεγχάγη.

Λίγες ώρες αργότερα, θα έμπαινε στο αεροπλάνο και θα ταξίδευε για την πρωτεούσα της Δανίας όπου θα τελείωνε και τυπικά ο κύκλος του στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα