Τα best goals της πρώτης αγωνιστικής (vids & poll)

Gazzetta team
Τα best goals της πρώτης αγωνιστικής (vids & poll)

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr διαλέγει τα καλύτερα γκολ της πρώτης αγωνιστικής κι εσείς ψηφίζετε το καλύτερο...

Πολλά γκολ δεν είχαμε την πρώτη αγωνιστική. Μόλις 14 στα οκτώ παιχνίδια. Κι όμως υπήρχαν κάποια που ξεχώρισαν. Το Match Review του gazzetta.gr επιλέγει τα καλύτερα και εσείς κάθε εβδομάδα θα ψηφίζετε το καλύτερο.

Επιλογή πρώτη: Φορτούνης με ΑΕΛ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ηταν το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού αλλά ήταν και το καλύτερο. Ο Πάρντο έδωσε την μπάλα στον Ανσαριφάρντ και αυτός με τακουνάκι την έστρωσε στον Φορτούνη. Ο Ελληνας μέσος την βρήκε στην κίνηση και πλάσαρε αμέσως τον Μπόζοβιτς για το 4-1.

Επιλογή δεύτερη: Ναδάλες με Αστέρα Τρίπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ηταν το πρώτο γκολ της φετινής Σούπερ Λίγκας. Η εκπληκτική κεφαλιά του Ναδάλες έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε ν' αντιδράσει ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης.

Επιλογή τρίτη: Τσάβες με Πλατανιά
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Το ένα-δύο που έπαιξε ο Τσάβες με τον Λουτσιάνο άνοιξε την άμυνα του Πλατανιά. Και ο Αργεντινός με ένα απλό αλλά και ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Επιλογή τέταρτη: Καλτσάς με ΠΑΣ Γιάννινα
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ηταν η κίνηση που έκανε αλλά κυρίως ήταν το πολύ δύσκολο πλασέ του Ελληνα μεσοεπιθετικού που... λόμπαρε τον Βελλίδη και μείωσε για τον Αστέρα Τρίπολης.


Αυτά ήταν τα τέσσερα καλύτερα γκολ όπως τα ξεχώρισε το Μatch Review και εσύ μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο γκολ ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα