Δέκα πράγματα που μάθαμε από την 29η αγωνιστική

Γιώργος Ντυμένος
Δέκα πράγματα που μάθαμε από την 29η αγωνιστική

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που μάθαμε/είδαμε από την 29η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός παίρνει γκολ από τα «μετόπισθέν» του
Τα «παρθενικά» του γκολ στην Σούπερ Λιγκ πέτυχε ο Ντε Λα Μπέγια κόντρα στον ΠΑΣ και πλέον οι αμυντικογενείς παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν τα 10 τέρματα στο πρωτάθλημα. Σε σύνολο 55 που έχουν σημειώσει οι «ερυθρόλευκοι». Τα «μετόπισθεν» των οποίων συνεισφέρουν επιθετικά.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο Αστέρας θέλει «ρεκτιφιέ»
Οι Αρκάδες μπορεί να σφράγισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά το 4-3 που έχασαν στην Βέροια αν και στο 10' προηγούνταν με 2-0, αποτυπώνει ανάγλυφα την κακή φετινή τους σεζόν. Ενόψει της επόμενης, είναι σαφές πως θέλουν «ρεκτιφιέ».

Ο Παναθηναϊκός «φτιάχνει» κάστρο
Μπορεί να μην... έβγαλε μάτια, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε κόντρα στον Ατρόμητο αυτό που ζητούσε. Τη νίκη. Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν μετατρέψει την Λεωφόρο σε «κάστρο», καθώς σε 12 εκεί παιχνίδια τους για το 2017 δέχθηκαν μόλις ένα γκολ.

Ο ΠΑΣ... πέταξε λευκή πετσέτα
Η φετινή καλή πορεία του ΠΑΣ δεν μπορεί να διαγραφεί μονοκονδυλιά. Ομως στο τελευταίο 1/3 του πρωταθλήματος η ομάδα δείχνει να έχει πετάξει... λευκή πετσέτα, κάτι που φάνηκε και στο Φάληρο. Οχι γιατί έχασε, αλλά λόγω εμφάνισης. Πλέον συμπλήρωσε 13 παιχνίδια με μόλις μία νίκη.

Ο Ηρακλής έχει «φανέλα»
Στον Ηρακλή πανηγυρίζουν για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ, όμως τα «μηνύματα» από το «μέτωπο» των αδειοδοτήσεων δεν είναι ενθαρρυντικά και πλέον είναι πιθανό να υποβιβαστεί για οικονομικούς λόγους. Ομως με την φετινή του πορεία έδειξε πως έχει «βαριά» φανέλα, καθώς για ακόμη μία φορά ο Γηραιός δεν έπεσε, αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, μέσα στο γήπεδο.

Ο Ικάουνιεκς δεν «ψήνει» τον Πάους
Μέχρι την άφιξη του Ολλανδού τεχνικού ο Λετονός φορ ήταν βασικός. Με τον Πάους όμως στο «τιμόνι» βρέθηκε εκτός αποστολής στα 2 πρώτα ματς της σεζόν και είδε από τον πάγκο τον «τελικό» με την Ξάνθη. Προφανώς και ο 22χρονος δεν «ψήνει» τον προπονητή του.

Ο Αραούχο είναι «καλλιτέχνης»
Πλέον τείνει να γίνει συνήθειο να «καθαρίζει» ο Αραούχο τα ματς της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός πλέον θυμίζει... καλλιτέχνη. Σχεδόν κάθε επαφή του με την μπάλα είναι γκολ, ασίστ ή επικίνδυνη φάση για τον αντίπαλο, κάτι που αποδείχθηκε και στην Λιβαδειά, αν και έπαιξε λίγο.

Στον Ατρόμητο «τσεκάρουν» τους μικρούς
Στο Περιστέρι από τον Γενάρη ξεκίνησε η καθιέρωση των μικρών του ρόστερ και κόντρα στον Παναθηναϊκό ντεμπουτάρισαν στη μεγάλη κατηγορία οι Θεοδωράκης και Νάτσος. Φαίνεται πως στον Ατρόμητο τους «τσεκάρουν» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ... μπαίνει δυνατά
Τον ΠΑΟΚ των πρώτων αγώνων βλέπουμε ξανά, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμπαινε τότε δυνατά στα παιχνίδια του με σκοπό να τα «καθαρίσει» από νωρίς. Στα 4 τελευταία του ματς σημείωσε 10 γκολ εκ των οποίων τα 8 μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο, δείγμα της νοοτροπίας που θέλει ο Ιβιτς να έχουν οι παίκτες του.

Το «πρόβλημα» του Λεβαδειακού
Ο Λεβαδειακός «έχασε» μέσα στο γήπεδο την μάχη της παραμονής και πλέον περιμένει τις αδειοδοτήσεις. Με την ΑΕΚ οι Βοιωτοί πλήρωσαν εκ νέου τις αμυντικές τους αδυναμίες. Με μόλις 3 μηδέν παθητικό σε 29 ματς, δεν σώθηκαν πολλοί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα