Μολίνς: «Μάρκους, δώσε μου κι άλλα γκολ»!

Μολίνς: «Μάρκους, δώσε μου κι άλλα γκολ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μολίνς: «Μάρκους, δώσε μου κι άλλα γκολ»!

bet365

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς ζήτησε μια... μεγάλη χάρη από τον Μάρκους Μπεργκ μέσα από το Match Review του gazzetta.gr μετά και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Σουηδός επιθετικός ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν κατάφερε αυτή τη φορά να βρει δίχτυα και ο Σεμπάστιαν Λέτο που... συνηθίζει να έρχεται από τον πάγκο και να συνεισφέρει καθοριστικά, απουσίαζε με τιμωρία.

Κάπως έτσι, ο Μολίνς άκουσε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βγάλει τη φόρμα και να ετοιμαστεί για να περάσει στο ματς με τους Περιστεριώτες, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το βράδυ της Κυριακής. Συνήθως, όταν τα πράγματα ζορίζουν και ένας επιθετικός καλείται να δώσει περισσότερες βοήθειες, τότε αυτό... πεισμώνει τον «κυνηγό».

Μιλώντας στο Match Review του gazzetta.gr από τη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Λεωφόρου, λίγο μετά την βράβευσή του ως MVP της αναμέτρησης απέναντι στον Ατρόμητο, από τη στιγμή που ήταν εκείνος ο οποίος χάρισε τη νίκη (1-0) στον Παναθηναϊκό, ο Μολίνς είχε να πει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ και μακάρι να έρθουν κι άλλα... Σίγουρα από τη στιγμή που κλήθηκα να μπω στο παιχνίδι για να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη, είμαι χαρούμενος και πάντοτε κάθε ποδοσφαιριστής αισθάνεται καλά και αποκτά αυτοπεποίθηση όταν παίρνει εμπιστοσύνη για να δώσει βοήθειες στην ομάδα σε δύσκολη στιγμή».

Το πρώτο γκολ του Σουηδού με την πράσινη φανέλα, μόλις στην τρίτη του συμμετοχή με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήρθε έπειτα από ασίστ του συμπατριώτη του, τον οποίο συνάντησε στο «τριφύλλι», Μάρκους Μπεργκ.

Προφανώς και αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα της παρουσίας του φετινού... αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού στα πλάνα του προπονητή για κάθε διαφορετική αναμέτρηση, όμως, ο 28χρονος φορ, αφού πρώτα αποκάλυψε τι συνέβη στη φάση του 86ου λεπτού προτού σκοράρει, θέλησε να ζητήσει μια... τεράστια χάρη από τον Μπεργκ!

«Ήθελα να σκοράρω και εκείνη τη στιγμή που εξελισσόταν η φάση, πήρα καλή θέση και φώναξα στον Μάρκους. Με είδε, με άκουσε και μου έκανε μια πολύ καλή πάσα για να έχω πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μακάρι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σωστά στο γήπεδο και να μου δίνει... περισσότερες πάσες όποτε μπορεί».

Έχοντας πάρει την πρώτη του «γεύση» από το γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-0, ο Γκιγιέρμο Μολίνς προετοιμάζεται πλέον για τον καθοριστικό επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, την προσεχή Πέμπτη.

Κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» είχε παίξει και στα 90 λεπτά στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, κάτι που είχε προκαλέσει έκπληξη και στον ίδιο. Πλέον, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και επίγνωση της σημασίας του αγώνα, αρκέστηκε να πει στο Match Review του gazzetta.gr:

«Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι, να μην υστερήσουμε πουθενά και να παρουσιαστούμε στο 100%. Να δώσουμε τα πάντα. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά το σκορ από το πρώτο παιχνίδι μετά την προσπάθεια που κάναμε».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα