Κόντρα, διώξιμο, κόντρα και γκολ (pics & vid)

Αντώνης Σαούλης
Κόντρα, διώξιμο, κόντρα και γκολ (pics & vid)

bet365

Ο Λεβαδειακός πέτυχε το πιο τυχερό γκολ της αγωνιστικής μιας και χρειάστηκε τριπλή καραμπόλα για να στρωθεί η μπάλα στα πόδια του Βασιλείου.

Είναι από τις στιγμές που η μπάλα θέλει να... μπει μόνη της στα δίχτυα. Δεν εξηγείται διαφορετικά τα όσα έγιναν στη φάση του γκολ του Λεβαδειακού.

Για να... στρωθεί η μπάλα στα πόδια του Στέλιου Βασιλείου χρειάστηκε τριπλή καραμπόλα ενώ ένα κλικ νωρίτερα στη φάση χρειάστηκε κι άλλη κόντρα.

Στο 43' ο Παρέδες δεν πήγε δυνατά στη φάση με αποτέλεσμα να χάσει την κόντρα και η μπάλα να καταλήξει στον Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος μέσος καθυστέρησε με αποτέλεσμα ο Βασιλείου να τον φτάσει και να του διώξει τη μπάλα από τα πόδια του.



Ομως και πάλι η μπάλα κατέληξε σε πόδια ερυθρόλευκου. Ο Νικολάου ωστόσο δεν αντέδρασε σωστά.

Βλέποντας τον Βασιλείου να τον πρεσάρει αποφάσισε να διώξει με δύναμη τη μπάλα. Ομως αυτή αντί να βγει πλάγιο άουτ βρήκε στον Ρέτσο.

Προφανώς ο έτερος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν περίμενε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα η μπάλα να επιστρέψει μέσα στην μεγάλη περιοχή και μπροστά στα πόδια του Βασιλείου.

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού δεν ήθελε και πολύ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μιας και είχε όλο το τέρμα μπροστά του.



Δεν είναι ακριβώς γκάφα των αμυντικών του Ολυμπιακού. Ομως το πως μπήκε το γκολ δίνει τον συγκεκριμένο τίτλο στην φάση του γκολ του Βασιλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα