Το παιδί αυτό δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Νίκος Αθανασίου
Το παιδί αυτό δεν καταλαβαίνει τίποτα!

bet365

Η ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η εμφάνιση-πιστοποιητικό ποιότητας στο ντέρμπι των «αιωνίων» και η... τρέλα του μόλις πάτησε στην Λεωφόρο! Το Match Review του gazzetta.gr γράφει για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Παντού. Μεταφορικά; Όχι, δα. Κυριολεκτικά! Ο Κουρμπέλης να κλέβει, ο Κουρμπέλης να καλύπτει, ο Κουρμπέλης να μαζεύει τις δεύτερες μπάλες, να πιέζει, να κερδίζει εναέριες μονομαχίες, να ηρεμεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και όταν πρέπει να το προωθεί και να δημιουργεί. Μία εμφάνιση ολοκληρωτική, ο απόλυτος κυρίαρχος στην μεσαία γραμμή του ντέρμπι, ένα πιστοποιητικό ταλέντου, ποιότητας, κλάσης!

Ο νεαρός μέσος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό στην μοναδική επένδυση της μεταγραφικής περιόδου, όντας διακαής πόθος του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο έγινε βασικός και αναντικατάστατος αλλά προσφέρει στοιχεία που έλειπαν από την μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού».

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν συγκλονιστικός! Ουσιαστικός, παθιασμένος, ωριμότατος λες και είχε φάει με το κουτάλι αυτά τα ντέρμπι. Σαν έτοιμος από καιρό. Τι σημασία έχει αν ήταν το βάπτισμα του πυρός στο ελληνικό clasico;

Όπως έχει εξηγήσει κατά καιρούς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, θέλοντας να περιγράψει το κρύο αίμα του και το τσαγανό του 23χρονου αμυντικού μέσου «αυτό το παιδί δεν καταλαβαίνει τίποτα»...

Δέκα προωθητικές πάσες, 5 κλεψίματα!

Οι αριθμοί του «γεμάτοι». Σε όλες τις μορφές της αναμέτρησης. Δέκα πάσες που προώθησαν το παιχνίδι, πέντε κλεψίματα, ένα υπέρ του φάουλ και χιλιόμετρα. Πολλά χιλιόμετρα. Η ενέργεια που έβγαλε πάνω στο χορτάρι σε συνδυασμό με τον πάντα «τούρμπο» Ζέκα, σου έδινε την αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη παραπάνω μέσα στο γήπεδο!

Μπορεί όλα τα φώτα να έπεσαν πάνω στον Μάρκους Μπεργκ για το υπέροχο γκολ που πέτυχε και έκρινε την αναμέτρηση αλλά ο Κουρμπέλης ήταν δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος σε απόδοση και διάρκεια ποδοσφαιριστής του ντέρμπι!

«Σήμερα αποκλείεται να μην νικήσουμε»!

Στο πρώτο του ντέρμπι, λοιπόν, μόνο... ψαρωμένος δεν ήταν! Κάθε άλλο, όπως αποδείχθηκε! Έπαιξε με τρέλα, με ψυχή, με αυταπάρνηση, έτοιμος να παλέψει για κάθε κατοχή. Την ψυχολογική του κατάσταση, πάντως, φρόντισε να την περιγράψει μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια. «Όταν πάτησα στο χορτάρι και είδα αυτόν τον κόσμο, είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην νικήσουμε απόψε»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα