Ο Μουνάφο, το πολυεργαλείο του Πλατανιά! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μουνάφο, το πολυεργαλείο του Πλατανιά! (vid)

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο αποδείχθηκε ξανά λίρα 100 για τον Πλατανιά με το καθοριστικό του γκολ με Βέροια. Το Gazzetta Match Review γράφει για τον Αργεντίνο που παραμένει σταθερή αξία.
Ο 28χρονος Αργεντίνος μέσος είναι από το 2015 στον Πλατανιά και συνεχίζει να αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του. Ο Χουάν Μουνάφο, που έχει ξαναπαίξει ως γνωστόν στα Χανιά και τον Πλατανιά στο παρελθόν και ενώ μετά θήτευσε σε Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης, σκόραρε για ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του (σ.σ. κόντρα σε Βέροια με 1-0). Φέτος κάνει μία από τις καλές του σεζόν, έχοντας 27 αγώνες με 3 γκολ και 1 ασίστ. Μαζί με τον Στανισάβλιεβιτς συνέθεσαν ένα εξαιρετικά δυνατό δίδυμο στο κέντρο του Πλατανιά, σε σημείο που να μην φαίνεται η απουσία του πολύ σπουδαίου Γκνιάτιτς, που πήρε μεταγραφή στην Ρόντα τον Γενάρη.
Ο Μουνάφο έχει φέτος χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός και κεντρικός χαφ αλλά και σε πιο δημιουργικό ρόλο από τον Παράσχο. Στο ματς με τη Βέροια πάντως έπαιξε στο κέντρο μαζί με τον Μενδρινό. Στον Πλατανιά εκτός από σπουδαίες αγωνιστικές στιγμές, έχει ζήσει και σημαντικές επί προσωπικού. Όπως την γέννηση του 2ου παιδιού του ανήμερα του 3-0 (σ.σ. νίκη της ομάδας του) με τον Ατρόμητο. Μάλιστα εκείνη την περίοδο η οικογένειά του ήταν στην Ισπανία και μετά ήρθε στην Ελλάδα. Η σύζυγός του μαζί με την κόρη του Βαλεντίνα και τον γιο του, Τιάγκο.
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Αυτήν την χρονική περίοδο είναι σε εξέλιξη οι επαφές του Πλατανιά με τον έμπειρο άσο. Όλα δείχνουν συμφωνία και άμεσα για επέκταση δύο χρόνων ακόμα. Ο ίδιος ο Μουνάφο είναι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο ζωής στα Χανιά και την καθημερινότητα και γενικά από το πως τον έχουν... αγκαλιάσει στην ομάδα και στην τοπική κοινωνία.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ
Στα ματς που έχει αγωνιστεί φέτος με την φανέλα του Πλατανιά έχει χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές θέσεις στον χώρο του κέντρου. Συνολικά έχει 15 παιχνίδια ως κεντρικός χαφ με 1 γκολ και 1 ασίστ σε αυτά, 8 ως αμυντικός μέσος με 2 γκολ και 1 ως επιτελικός χαφ και σε πιο δημιουργικό και οργανωτικό ρόλο.
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα περισσότερά του ματς στην Ελλάδα τα έχει παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο σύνολο 83 με 6 ασίστ. Στον Πανθρακικό έχει 66 τον αριθμό με 2 γκολ και 3 ασίστ και στον Πλατανιά 52 με 3 ασίστ και 1 γκολ. Έχει 132 αναμετρήσεις στην Σούπερ Λίγκα με 4 γκολ και 10 ασίστ, 25 στην Football League με 1 γκολ και 10 στα πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκας. Ας θυμηθούμε παρακάτω όλες τις χρονιές του Μουνάφο στην Ελλάδα:
Φέτος με Πλατανιά: 27 ματς, 3 γκολ και 1 ασίστ
Πέρυσι με τους Χανιώτες: 25 αναμετρήσεις χωρίς γκολ ή ασίστ
2014-15 με Αστέρα: 49 αγώνες με 2 ασίστ
2013-14 με τους Αρκάδες: 34 αναμετρήσεις με 4 ασίστ
2012-13 με Πανθρακικό: 36 αγώνες με 1 γκολ και 3 ασίστ
2011-12 με Πανθρακικό: 26 ματς στην Football League με 1 γκολ
2010-11 με Πλατανιά: 25 παιχνίδια
2009-10 με Πανθρακικό: 4 παιχνίδια χωρίς γκολ και ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα