Ιντέγε: «Να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ»

Ιντέγε: «Να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε σημείωσε το 5ο του γκολ σε ντέρμπι, απέναντι στον Παναθηναϊκό και μίλησε στο Match Review του Gazzetta, από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» για τον προσωπικό του στόχο αλλά και τη δουλειά που πρέπει να συνεχίσει η ομάδα του.

Αφήνει την θέση του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στον Όσκαρ Καρντόσο και γνωρίζει την αποθέωση από τους περίπου 33.000 φίλους της ομάδας.

Είχε σημειώσει το 5ο του γκολ κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δικαίως τον αποκαλούν «ο Ιντέγε των ντέρμπι».

Ωστόσο, μιλώντας στο Match Review του Gazzetta, από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», παραμερίζει το προσωπικό του, ξεχωριστό επίτευγμα. Στέκεται στην ομαδική δουλειά και στο γεγονός ότι απλά το μόνο θέλει είναι να σκοράρει. Τίποτα άλλο. Τίποτα συγκεκριμένο. Ούτε 20 γκολ ούτε... 200. Μόνο να σκοράρει. Στο τέλος θα γίνει ο... λογαριασμός. Μέχρι στιγμής είναι ήδη φουσκωμένος. Και δεν είμαστε καν στα μισά της σεζόν...

Τα ντέρμπι του... πάνε από πέρυσι

Την περσινή σεζόν ο Μπράουν Ιντέγε σημείωσε 13 γκολ σε 36 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας παράλληλα 7 ασίστ.

Σκόραρε, μάλιστα, κόντρα στον ΠΑΟΚ στο 0-2 της Θεσσαλονίκης, ενώ την ακριβώς επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ έκανε το 2-0 στο 70', με τον Φορτούνη στη συνέχεια να πετυχαίνει δύο γκολ για το τελικό 4-0.

Από τη... συλλογή του δεν έλειψε κι ο Παναθηναϊκός, όπου στο 3-1 ήταν αυτός που στο 89' έβαζε τη σφραγίδα σε ακόμη ένα ντέρμπι.

Ο Νιγηριανός με αυτόν τον τρόπο, φρόντισε από την πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι να μπει στην καρδιά του κόσμου, παρά την κριτική που του ασκήθηκε για το ότι δεν σκοράρει με τόσο μεγάλη συχνότητα. Εχοντας βάλει γκολ σε όλους τους «αντιπάλους» του Ολυμπιακού, το όνομά του θα συνδέεται πια και θα αναφέρεται συχνά για το επίτευγμά του αυτό.

Όμως, ο 28χρονος φέτος εμφανίζεται πολύ καλύτερος από πέρυσι. Σε 14 ματς που έχει αγωνιστεί έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 8 φορές.

Και μαντέψτε: Ναι, έχει σκοράρει κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην πανηγύρισε αλλά ήταν αυτός που ανάγκασε τον Βαρέλα να πετύχει αυτογκόλ και έτσι του έχει χρεωθεί ασίστ.

Στον πρόσφατο θρίαμβο των πρωταθλητών Ελλάδας επί του «αιώνιου» αντιπάλου, ήρθε στο 44' να διαμορφώσει το 3-0 και να πετύχει στο 9ο ντέρμπι που συμμετέχει (δεν έγινε το περσινό ματς στη Λεωφόρο και αυτό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης"), το 5ο του τέρμα!

Μετά τη λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό, πριν αναχωρήσει με τα δύο παιδιά και τη σύζυγό του, στάθηκε για λίγο στη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», σχολιάζοντας στο gazzetta.gr για το ντέρμπι:

«Ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε τον Παναθηναϊκό, επειδή θέλαμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας αλλά και να χαρίσουμε τη νίκη στον κόσμο μας. Ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα αυτό τόσο για εμάς τους παίκτες, όσο και για το σύλλογο».

- Ακόμη ένα ντέρμπι που σκοράρεις...

«Είναι πολύ καλό αυτό, αλλά πιστεύω ότι είναι γενικότερα μια πολύ καλή σεζόν για εμάς. Πρέπει αν συνεχίσουμε έτσι και να νικάμε σε κάθε ματς».

- Στο πρωτάθλημα είστε πρώτοι και με διαφορά. Πιστεύεις ότι θα τερματίσει ο Ολυμπιακός πρώτος και στον όμιλό του στο Europa League;

«Είναι πιθανό. Κάθε ματς είναι σημαντικό για εμάς, γι αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά σκληρά».

- Πόσα γκολ έχεις στόχο να σημειώσεις φέτος;

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο, θέλω να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ γίνεται».

- Ο κόσμος για ακόμη μια φορά δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα. Θα ήθελες να τους στείλεις κάποιο μήνυμα;

«Μας στήριξαν με σπουδαίο τρόπο, όπως πάντα. Δεν θέλουμε να τους απογοητεύουμε ποτέ, δίνοντας τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα