Η δολοφονική ενέργεια μιας φωτοβολίδας

Η δολοφονική ενέργεια μιας φωτοβολίδας (pics)

Στο 79' του ντέρμπι μια φωτοβολίδα ευθείας βολής έφυγε από το πέταλο του ΠΑΟΚ για να καρφωθεί (ευτυχώς) στο γρασίδι και όχι στο κεφάλι κάποιου άτυχου ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια:

Εντάξει. Εδώ δεν μιλάμε απλά για γκάφα. Εκτός κι αν ο τύπος που έριξε την φωτοβολίδα ήθελε να την ρίξει στον ουρανό ή πίσω από το γήπεδο και του... γύρισε το πιστόλι ανάποδα.

Αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει περίπτωση να συνέβη κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι...

Στο 79' του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ενώ η «Ενωση» έβγαζε μια αντεπίθεση με σχετικά καλές προϋποθέσεις με τον Γκάλο στα δεξιά οι μισοί ποδοσφαιριστές πάγωσαν και ο Σιδηρόπουλος σταμάτησε το παιχνίδι.

Οι περισσότεροι δεν πήραν χαμπάρι το τι πραγματικά έγινε. Κοιτώντας το replay ωστόσο διαπιστώσαμε πως από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός (για να μην πούμε τίποτα πιο... δραματικό).

Μια φωτοβολίδα ευθείας βολής περνάει ανάμεσα από τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές και καρφώνεται στο γρασίδι της Τούμπας. Η αντίδραση του Μπακασέτα στο βίντεο που μπορείτε να δείτε είναι χαρακτηριστική του σοκ που υπέστησαν όσοι κατάλαβαν τι ακριβώς έφυγε από την κερκίδα.

Ακόμα και αν ο (νέος) ΚΑΠ είναι σαφέστατος (πως υπάρχει προειδοποίηση στο πρώτο αντικείμενο και διακοπή στο δεύτερο) θα έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά η κατάσταση από όλους τους εμπλεκόμενους.

Η πρώτη απορία που αφορά τον ΚΑΠ έχει να κάνει στο υποθετικό σενάριο πως εάν αυτή φωτοβολίδα καρφωνόταν σε κάποιον αθλητή ή διαιτητή ή ball boy θα είχαμε προειδοποίηση και το ματς θα συνεχιζόταν κανονικά;

Και μια δεύτερη απορία που αφορά τους ποδοσφαιριστές. Ως πότε οι ίδιοι θα θέλουν να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες; Γιατί αν κάτσουν να το καλοσκεφτούν αυτοί κινδύνευσαν περισσότερο από τον καθένα την Κυριακή.

Να πει ο Μάνταλος και ο Κλάους, παιδιά εμείς εδώ δεν παίζουμε. Η ο Φορτούνης και ο Μπεργκ σε άλλα γήπεδα. Συνέχισαν ν' αγωνίζονται. Ούτε μια δήλωση δεν έγινε (!) από τους πρωταγωνιστές για το συγκεκριμένο συμβάν.

Προφανώς και αυτοί θα πρέπει να περιμένουν το μοιραίο για να καταδικάσουν...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 2:39 ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ