Happy Birthday to you!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Happy Birthday to you!

bet365

Πω πω, ξεκατινιασθήκαμε! Πού είσαι φιλενάδα να δεις τα χαΐρια μου? Έφυγες και μ’ άφησες με έναν fake Λαζαράκο που θέλει να μου το παίξει και μάτσο, αλλά κάνει λάθη στις λεπτομέρειες.

Καλή και χαρούμενη Παρασκευή να έχουμε! Τελείωσε και αυτή η εβδομάδα, φτάσαμε και στη 17η Νοεμβρίου, που δεν ξέρουμε τελικά αν υπάρχει και μεγάλη σύγχυση έχουμε πάθει, αλλά δεν βαριέσαι. Μάλλον εκεί θα οφείλεται το γενικότερο πρόβλημα και ίσως να μην υπήρξε ποτέ και η 14η Νοεμβρίου. Γενικά αυτός ο Νοέμβρης γεμάτος μη γεγονότα ήταν από πάντα. Αφού είμαι σίγουρη φιλενάδα ότι ο συνταξιούχος γεννήθηκε τον Νοέμβριο. Που χτίστηκε το Πολυτεχνείο. Χαχαχαχα! Αλλά και η μπουμπού με τη μπουμπού που έχουν το δηλητήριο του σκορπιού.

Σας έλεγα, λοιπόν, για τον ψεύτικο Λαζαράκο που εμφανίστηκε. Πολύ καλή η προσπάθεια και ειλικρινά η λεπτομέρεια με το περιοδικό «Ciao» με σκλάβωσε. Όμως, η Λόλα δε φοράει μοβ και εκτός από σπάνιες περιπτώσεις απεχθάνεται το συγκεκριμένο χρώμα. Οπότε, εκεί έχασε η προσπάθεια και αποκλείεται ο Λαζαράκος να ξεχνούσε κάτι τόσο σημαντικό. Τίποτα δεν ξεχνάει το καμάρι μου. Αλλά μην σας κουράζω άλλο με τα προσωπικά μου, ας ασχοληθούμε και με κανενός άλλου τα προσωπικά που έχει περισσότερη πλάκα.

Γενέθλια μαζί!

Ξεκινάμε σήμερα με μια είδηση που αλιεύσαμε από το μοναδικό «Star Channel», που στην ιεραρχία του κουτσομπολιού είναι πιο πάνω κι απ’ τη μπουμπού με τη μπουμπού. Ο Γιάννης Σιδεράκης είχε τα γενέθλιά του και η Νεσχάν Μουλαζίμ του έκανε έκπληξη. Που σιγά την έκπληξη, έχουμε δει και καλύτερες! Το διάσημο μοντέλο, που η Λόλα δεν έχει καταλάβει πως ξαφνικά έχει γίνει και θέμα, διοργάνωση πάρτι έκπληξη για τον γκολκίπερ του Πανιωνίου και εν συνεχεία ανέβασαν την έκπληξη στο «Facebook». Φυσικά, αφού όπως σας είπα και χθες αν δεν υπάρχει στο Facebook δεν είναι γεγονός κι αν δεν το ξέρει η μπουμπού και η μπουμπού δεν είναι άξιο λογού.

Ο Έλληνας άσος, που φέτος δεν έχει ούτε συμμετοχή με τον Πανιώνιο, κλείνει τα 25 του χρόνια σήμερα, 16 Νοεμβρίου και επιστρέφοντας χθες στο σπίτι του, είδε την Νεσχάν με λίγους καλούς φίλους και μια τούρτα-σοκολάτα (απαραίτητη η διευκρίνιση) να του τραγουδούν το «Happy Birthday», που είναι πολύ μπανάλ πλέον και η Λόλα έχει καινούργιο τραγουδάκι. Το έγραψε η μπουμπού και η μπουμπού που έχουν και ταλέντο στιχουργού! Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, το ζευγάρι δείχνει ιδιαίτερα αγαπημένο και ευτυχισμένο. Μια τέτοια έκπληξη να κάνεις κι εσύ φιλενάδα μου στον συνταξιούχο. Και στην ανάγκη να πάρει δάνειο για τα κεράκια!!! Χαχαχαχαχαχα!

Χειμώνας στο Καραϊσκάκη!

Πάμε στο επόμενο θέμα μας. «Το καλοκαίρι πάμε N’ ammos. Το χειμώνα πάμε V’ ammos». Όλο και κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας το συγκεκριμένο σλόγκαν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως διαβάζουμε στο αυθεντικό περιοδικό «Ciao» ήρθε σε συμφωνία με τον Ζαννή Φραντζέσκο, που διατηρεί το γνωστό μαγαζί στη Μύκονο. Εκεί έφαγαν και η μπουμπού με τη μπουμπού κι έπαθαν μετά το σοκ του λογαριασμού! Οι δύο άντρες αποφάσισαν από κοινού να επεκτείνουν την επιχείρηση στην Αθήνα και το χειμερινό μαγαζί άνοιξε μέσα στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Έχει επιβλητική διακόσμηση, εκλεκτά κομμάτια για επίπλωση και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 450 άτομα. Σύμφωνα με το περιοδικό, η συμφωνία έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι στη σκέψη που είχε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων να αναβαθμίσει το εστιατόριο στο φαληρικό στάδιο.

Ολοκληρώσαμε και για σήμερα! Η Λόλα τώρα θα σας αφήσει γιατί έχει να πάει να κάνει δουλειές! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και να προσέχετε γιατί κυκλοφορούν ιώσεις… Μην αρπάξεις καμία φιλενάδα μου και την κολλήσεις στον συνταξιούχο. Γιατί κολλάνε κιόλας οι άτιμες!!!

 

Τελευταία Νέα