Τα «καρφιά» της Χατζηβασιλείου
Η αδυναμία της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο beach volley είναι γνωστή. Αυτή τη φορά, όμως, η γνωστή παρουσιάστρια αγωνίστηκε για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα, καθώς τα έσοδα του θα προσφέρονταν στα ιδρύματα «Φίλοι του Παιδιού», «Πόρτα Ανοιχτή» και «Παιδόπολη Λασιθίου».
Με χαρά και τιμή, λοιπόν, έβαλε τα δυνατά της, στην παραλία Αλμυρού, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου και διεξήχθη το "Charity beach volleyball festival", όπου έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.
Άλλωστε η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το beach volley σώζει την ψυχή της. Αν και αθλητής του χάντμπολ, στο φιλανθρωπικό τουρνουά συμμετείχε και ο Γιάννης Αϊβάζης και τα κατάφερε μια χαρά και στο beach volley.
Πηγή: thestival.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Άρης Μουγκοπέτρος: «Εδώ είμαι πάλι» – Παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό
- «Διορθώστε το, θα γίνει χαμός»: Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει τη μοναδική φορά που έγινε έξαλλη με δημοσιογράφους
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
