Συμβιβασμός για Παπαρίζου-Μαυρίδη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μια συμβιβαστική λύση, έξω από τις δικαστικές αίθουσες θα επιδιώξουν να βρουν η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης μετά την ανταλλαγή εξωδίκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή τραγουδίστρια, που στην αρχή της διένεξης με τον πρώην σύντροφό της εμφανιζόταν παραπάνω από αρνητική, ανταποκρίθηκε τελικά στην πρόταση του που της ζητά να συμφωνήσουν να πραγματοποιηθεί διαχειριστικός έλεγχος της εταιρείας που είχαν οι δυο τους.
Σε ό, τι αφορά τη μονοκατοικία στη Γλυφάδα, φαίνεται ότι βγαίνει στο σφυρί, αφού τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο μάνατζερ, δεν δύνανται να πληρώσουν τις δόσεις του δανείου στην τράπεζα.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Το «Εμείς» του Καρβέλα και της Βίσση ακούγεται αλλιώς σήμερα: Η ιστορία του τραγουδιού
- Η D&A Live Concerts διαψεύδει τις οικονομικές απαιτήσεις Καρβέλα: «Της χρωστά 500.000€» λέει ο Δημητρακόπουλος
- Απάντηση-κόλαφος του δικηγόρου της Βίσση στον Καρβέλα: «Αντί να στέλνει εξώδικα, να μιλήσουμε, να βρούμε λύση»
