Γιάκος: «Σημαντικό να μείνουμε Σούπερ Λιγκ»

Νίκος Τσιώκος
Γιάκος: «Σημαντικό να μείνουμε Σούπερ Λιγκ»

bet365

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος απέναντι στον Αστέρα, Ευριπίδης Γιάκος, τόνισε πως στον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα, καθώς είναι σημαντικό να μείνουν στη Σούπερ Λιγκ.

Τις εντυπώσεις έκλεψε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ευριπίδης Γιάκος. Ο 20χρονος επιθετικός επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα από τη Δόξα Κρανούλας, όπου αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού. Ο νεαρός φορ πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες στο 69' και στο 75' μείωσε το σκορ για τους Ηπειρώτες. Όμως, το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσει ο «Άγιαξ» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Έτσι, στον ΠΑΣ πρέπει να συγκεντρωθούν, πλέον, στο πρωτάθλημα, καθώς είναι σημαντικό να αγωνιστούν και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη λήξη του αγώνα. «Χάσαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό για μας είναι να μείνουμε στη Σούπερ Λιγκ», ήταν τα λόγια του Γιάκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα