Τρίτος και στην πεταλούδα ο Δρυμωνάκος
Μια ακόμη καλή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο διεθνές μίτινγκ του Ντέμπρετσεν και μετά την τρίτη θέση στα 400μ μικτή ατομική κατετάγη τρίτος και στα 200μ πεταλούδα.
Ο Έλληνας κολυμβητής έδωσε τον δεύτερο αγώνα του στην ουγγρική πόλη όπου σε δύο μήνες θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και με χρόνο 1:57.32 βελτίωσε το 2:01.94 που είχε κάνει στον πρωινό προκριματικό.
Μπροστά από τον Δρυμωνάκο βρέθηκαν δύο «οικοδεσπότες», με τον Μπένσε Μπίσο να παίρνει την πρωτιά με 1:56.33, μπροστά από τον Λάζλο Τσεχ που τερμάτισε σε 1:56.34.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
