Σκέφτεται τον μαραθώνιο ο Δρυμωνάκος

Gazzetta team
Σκέφτεται τον μαραθώνιο ο Δρυμωνάκος

bet365

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πανηγύρισε μια ακόμη επιτυχία. Το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα ήταν το 3ο σε Ευρωπαϊκό για τον πρωταθλητή μας, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τις πισίνες και να στραφεί στην ανοιχτή θάλασσα.

Λίγο μετά την απονομή, ο 28χρονος κολυμβητής, αφού πρώτα αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο τελικός έμοιαζε με κούρσα του ουγγρικού πρωταθλήματος, δεδομένου ότι οι Μαγυάροι κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις, σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που κερδίζω και πάλι ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά στην πισίνα, μπορεί να γυρίσω στην ανοιχτή θάλασσα από του χρόνου, παρά τον έντονο συναγωνισμό που υπάρχει στην ελληνική ομάδα. Αυτό είναι το ωραίο...», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα μετάλλιο που το ήθελα όσο τίποτε άλλο. Είχα στερηθεί τα πάντα. Μετά την γνωστή μου περιπέτεια, ήθελα να ξαναβρεθώ στην κορυφή της Ευρώπης, και το πέτυχα. Μην ξεχνάτε ότι ήμουν δεύτερος στο Ευρωπαϊκό το 2006. Το 2008 ήμουν πρώτος, αλλά μου πήραν το μετάλλιο για την περιπέτεια που ανέφερα. Ήμουν τρίτος το 2010, και είμαι τρίτος το 2012. Είμαι στην κορυφή της Ευρώπης σε αυτό το αγώνισμα εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον θέλω να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και να μπω σε έναν τελικό. Θεωρώ πως μπορώ να τα καταφέρω».

Σαμιλίδης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Περιχαρής από την πλευρά του και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας του, μετά το χάλκινο στα 200μ πρόσθιο. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη. Ούτε στα όνειρά μου δεν το φανταζόμουν. Πλέον υπάρχει ακόμη το 50άρι. Βέβαια το δυνατό μου αγώνισμα είναι το 200άρι, όπου πέρυσι δεν μπόρεσα να πάρω ένα μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, αφού είχα ακυρωθεί για ένα μικρό λάθος που είχα κάνει. Στο 50άρι όμως είμαι εξίσου δυνατός, και πιστεύω πως θα τα πάω καλά», τόνισε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο 19χρονος κολυμβητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα