Επεισόδια στην Ευελπίδων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκαν σε κάποιους από τους 92 συλληφθέντες στην επιχείρηση της Βίλας Αμαλία. Συγκέντρωση αλληλέγγυων έξω από τα δικαστήρια.
Ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος ορισμένων από τους 92 συλληφθέντες κατά την επιχείρηση στη Βίλα Αμαλίας.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται ανα ομάδες 25 ατόμων στον ανακριτή ενώ στην Ευελπίδων αλλά και στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 200 άτομα εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους.
Νωρίτερα επικράτησε ένταση όταν κάποιοι πέταξαν πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ.
Πηγή: newsit.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Οι δύο νεκροί και μια χώρα σε πύρινο κλοιό: Πάνω από 111.000 στρέμματα καμένης γης, συνεχίζονται οι μάχες σε Αττικοβοιωτία και Κεφαλονιά
- Υπόθεση Κυψέλης: Η ομολογία του 26χρονου και τα στοιχεία που «δένουν» την έρευνα για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας
- Όλυμπος: Νεκρός 32χρονος στο ρέμα Ορλιά μετά από επεισόδιο υγείας
