45.000 οι παράνομες συντάξεις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Σαρανταπέντε χιλιάδες Έλληνες έπιναν στην υγεία εκατομμυρίων κορόϊδων συμπατριωτών τους! Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις απογραφές στα ασφαλιστικά ταμεία, έχουν εντοπιστεί 45.991 περιπτώσεις παράνομης λήψης συντάξεων.
Όπως τονίζουν από το υπουργείο, και οι 45.991 περιπτώσεις θα κληθούν να επιστρέψουν στο ακέραιο τα χρήματα που έχουν πάρει παράνομα.
Σε ότι αφορά ειδικές περιπτώσεις συνταξιοδοτικών παροχών (π.χ. συντάξεις αιτία θανάτου σε χήρες, άγαμες θυγατέρες κ.λπ.) η προθεσμία εκπνέει στις 28.2.2013, οπότε και σύμφωνα με τον υπουργό, θα προκύψει, για πρώτη φορά, η πλήρης εικόνα τόσο για το σύνολο των νόμιμα καταβαλλόμενων συντάξεων και ασφαλιστικών παροχών, όσο και για το μέγεθος των «διαρροών» του συστήματος λόγω παράνομων συντάξεων.
Πηγή: newsit.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο στο Ρέθυμνο: Δυσκολεύονται τα εναέρια μέσα λόγω ισχυρών ανέμων
- Συνελήφθη ο δήμαρχος Πάρου για τη φωτιά στον ΧΥΤΑ: Τέσσερις συλλήψεις μετά την πυρκαγιά
- Φωτιές στην Ελλάδα: Τραγικός απολογισμός με τρεις νεκρούς πυροσβέστες – Μάχη σε Κρήτη, Λέσβο και Λακωνία, εκκενώσεις και απεγκλωβισμοί πολιτών
