Συνελήφθη ο Αραβαντινός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Μάνδρας έπεσε το πρωί ο αρχιφύλακας του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, Αντώνης Αραβαντινός και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοφορία.
Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο του κ. Αραβαντινού, μέσα στο οποίο βρέθηκε ένα πιστόλι ruger των 9 mm και τρεις γεμιστήρες με 50 σφαίρες των 9 mm και των 38 mm.
Όπως σημειώνεται, για το συγκεκριμένο όπλο είχε παλιότερα άδεια οπλοφορίας που όμως είχε λήξει. Έχει ήδη κάνει τη διαδικασία για την ανανέωση της άδειας, πλην όμως ακόμη δεν έχει εκδοθεί πόρισμα απόφαση ανανέωσης ή απόρριψης και όπως υποστηρίζεται, κανονικά θα έπρεπε να είχε παραδοθεί στην αρμόδια αστυνομική αρχή.
Πηγή newpost.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Δεν σκοτώνουν οι σεισμοί ανθρώπους»: Γνωστός σεισμολόγος κατηγορεί τους αρχιτέκτονες για τους θανάτους
- Ανατροπή στον καιρό: «Μαλακώνει» το σενάριο για καύσωνα διαρκείας – Η νέα πρόγνωση Κολυδά
- «Επισκευάσιμο; Αυτό;»: Η οργή της γυναίκας στη Σαλαμίνα που είδε τους μηχανικούς να σημαδεύουν κίτρινο το σπίτι της (vid)
